Salate

Salate

Salată de fasole verde cu usturoi și maioneză

+2 click pentru
galerie

- ingrediente -

 Este o salată de vară, gustoasă și răcoroasă ce își poate face loc la orice masă

  • 1 kg fasole verde
  • 2 linguri maioneză clasică
  • 1 căpățână usturoi
  • 1 linguriță ulei
  • apă
  • sare
  • piper
  • mărar verde

- mod de preparare -

 Fasolea verde curățată de capete și spălată, se fierbe în apă cu sare până se pătrunde ușor.

Nu se lasă să fiarbă până se inmoaie de tot, trebuie să rămână ușor crocantă.

Se scurge și se lasă la răcit, după care se toacă mai mărunt și se amestecă cu câteva fire de mărar tocate, apoi cu usturoiul pisat și frecat ca la mujdei cu puțin ulei.

La final se adaugă maioneza și se potrivește gustul cu sare și piper.

Se servește rece, de la frigider, cu pâine prăjită, dar este bună și alături de orice friptură.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe 

Redustore - aparate de bucătărie

vezi mai multe