Antena Căutare

Cea mai specială floare pentru "cei trei mușchetari"! Blondele, cu lacrimi în ochi în fața celor mai mari actori români

Considerați a fi unii dintre cei mai mari actori pe care i-a dat România, trio-ul de foc prezent în fața celor 50 de blonde, le-a emoționat până la lacrimi.

Blondele le fac o surpriză celor trei invitați ai lui Dan Negru: Ion Dichiseanu, Rodica Popescu Bitănescu și Sebastian Papaiani.

Considerați a fi unii dintre cei mai mari actori pe care i-a dat România, trio-ul de foc prezent în fața celor 50 de blonde, le-a emoționat până la lacrimi.

Blonda supremă, vizibil emoționată, a glăsuit scurt: "Vă apreciem nesupus și am pregătit pentru dumneavoastră un omagiu..."

Doamnelor, domnilor, în fața dumneavoastră, valorile cele mai de preț ale României...

Sebastian Papaiani, Rodica Popescu-Bitănescu și Ion Dichiseanu, la “Te pui cu blondele?”... Povești senzaționale! Cel mai celebru bordel din București își prezenta femeile în vitrine. Tatăl lui Papaiani a fost „p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x