Antena Căutare

Andrei Aradits se pricepe la bucătărie: Uite cum arată farfuria care ar convinge orice copil să mânânce

Știm că e actor, știm că jurizează la "Te cunosc de undeva!", dar până acum nu știam că se pricepe de minune să gătească. Și nu orice, ci masă pentru copii.

Știm că e actor, știm că jurizează la "Te cunosc de undeva!", dar până acum nu știam că se pricepe de minune să gătească. Și nu orice, ci masă pentru copii.

Una dintre blonde l-a supus pe acesta unei provocări inedite: să pregătească o farfurie care să convingă un copil să mănânce fără niciun moft.

La ce truc credeți că a apelat? Ei bine, la Angry Birds!

Ca pe vremuri, la "Academia Vedetelor"! Cosmin Seleși, pus să recunoască vietățile din acvarii: "Băăăăi, ... De la "Mărgelatu'", întrebare! Dacă ai văzut filmul, sigur vei ști să răspunzi! Florin Piersic, unul dintre in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x