Ingrediente
- Pentru o tavă 30/30 cm
- 700 g ciocolată neagră minim 65% cacao (marca BRIZO, TABLETA MENAJ CACAO 500G)
- 300 g unt nesărat (marca LURPAK, UNT NESARAT 82% 200G)
- 300 g zahăr (marca MARGARITAR, ZAHAR CRISTAL 1KG)
- 100 g faină cernută (marca TITAN, FAINA ALBA SUPERIOARA 1KG)
- 18 gălbenușuri (marca 365, OUA LA BUCATA)
- 18 albușuri (marca 365, OUA LA BUCATA)
- 2 g sare (marca DELHAIZE, SARE IODATA ATLANTIC 500G)
- Crema chantilly
- 200 ml frișcă lichida (marca HULALA, GRASIME VEGETALA CUTIE UHT1L)
- 100 g zahăr pudră (marca MARGARITAR, ZAHAR PUDRA 500G)
- 1 baton vanilie (marca CASINO, PASTAI VANILIE 6G)
Mod de preparare
Cremă de lămâie pe biscuiţi de vanilie...
Tarte cu ganache au chocolate...