Antena Căutare

Porc & curcan cu spanac

Dragos Bercea a impresionat cu o reteta in care a imbinat doua tipuri de carne iar acum poti incerca si tu reteta!

Ingrediente

  • Muschiulet de porc 400g
  • Piept de curcan cu piele 400g
  • Spanac frunze
  • Sare,
  • Piper,
  • Usturoi,
  • Nuscoara

Mod de preparare



Se desface pielea de pe pieptul de curcan apoi se fasoneaza in asa fel incat sa se obtina un baton asemanator la dimensiune cu muschiuletul de porc.

Intre cele doua bucati de carne se pune spanacul blanșat, se asezoneaza cu sare, piper, nucsoara si usturoi.

Se infasoara in pielea de curcan si se strange in folie de aluminiu.


Se prajeste in tigaie pe toate partile, apoi se pune in cuptor la 175 de grade Celsius pana ajunge la temperatura de 70 de grade Celsius la mijloc.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x