Antena Căutare

Proba de foc: Preparat exclusivist cu fructe de mare

Plaja. Nisip. Briza marii. Un decor absolut romantic si perfect pentru a gati preparate distinse. Pentru proba de foc, concurentii au avut de gatit un preparat exclusiv, demn de competitia Top Chef, folosind fructele de mare gasite la prima proba.

Proba de foc: Preparat exclusivist cu fructe de mare Galerie
Dana Dogantekin si Nicolae Vasile in fata juratilor

Juratii s-au plimbat printre mese, curiosi sa vada ce preparate au gatit concurentii nostri. Cei trei maestrii au anuntat taierea a 5 minute din timpul acordat initial, insa acest lucru nu l-a descurajat pe Dan Bogatu: "Nu ma las, nici de-al dracului nu ma las!"

Nicolai Tand l-a felicitat pe Ionut Susala, In timp ce Hadad s-a aratat dezamagit de Ovidiu Margarita, acuzandu-l ca a stricat o farfurie valoroasa. Juratul Tudor a fost incantat de farfuria lui Dragos Bercea, pe care a numit-o cea mai buna din competitie.

Deliciul momentului l-a facut, insa, Giovanni Piselli. Reteta sa, Perla din creveti, umpluta cu legume, a luat passcardul editiei, impreuna cu felicitarile din partea lui Chef Joseph Hadad, care, cuprins de admiratie, l-a imbratisat pe bucatarul italian.

Momentul jurizarii a sosit. Nicolai Tand i-a felicitat pe toti, laudandu-i ca in sfarsit au demonstrat la ce nivel este competitia Top Chef. Cei mai buni au fost Dragos Bercea si Mihaita Ionita, pe care juratii i-au numit sefi de echipa pentru proba a treia.

Din pacate, juriul a trebuit sa aleaga si cele mai slabe farfurii. Dintre concurentii ramasi pe plaja, Dana Dogantekin si Nicolae Vasile, lui Chef Hadad i-a revenit decizia: Nicolae Vasile a fost trimis la duel!

Proba pe echipe: Dragos Bercea vs Mihai Ionita... "Amuse bouche" sau ce pune capac unui bucatar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x