Antena Căutare

Proba Mega Image! Concurenții au gătit pentru clienții de soi ai sponsorului emisiunii

Competiția este din ce în ce mai strânsă! Alexandru Iacob, Mihai Irimia și Istvan Veres au ajuns în cea de-a doua probă a finalei Top Chef. Și a fost una plină de surprize!

Competiția este din ce în ce mai strânsă! Alexandru Iacob, Mihai Irimia și Istvan Veres au ajuns în cea de-a doua probă a finalei Top Chef. Și a fost una plină de surprize!

Cei trei finaliști trebuie să gătească cinci amouse bouche-uri diferite, patru sărate și unul dulce. Ele vor fi gustate de clienții de top ai Mega Image, sponsorul emisiunii. Provocarea este mare, deoarece vor avea la dispoziție doar două ore!

”Tot ce faceți în finală contează, fiecare detaliu e important. Încercați să nu vă copiați”, îi sfătuiește Alina Pușcaș.

Având doar două ore la dispoziție, concurenții sunt extrem de tensionați. Iar Alina nu ezită să pună puțin paie pe foc.

”Am o veste bună și una proastă. Vestea bună e că unul dintre voi va câștiga. Iar cea proasta e că DOAR UNUL va câștiga!”, a spus prezentatoarea.

Cele două ore s-au scurs extrem de repede! Chef Hadad și Chef Tudor au fost alături de concurenți pe toată durata probei. Acum, cei trei trebuie să își mute ”bucătăria” în magazinul Mega Image Concept Store.

Acolo, clienți de soi ai Mega Image așteaptă să deguste preparatele concurenților. Printre ei se numără Gabriela Berecheț, expert în gastro tehnică, un guru culinar, Sergiu Nedelea, somelier si ambasador al asociației europene de somelieri în România, și trei invitați din partea Mega Image, Bogdan Niculescu, Camelia Caragea și Veronica Iancu.

”Cred că Alex m-a surpins cu niște mixturi de preparate. Să te joci cu aciditatea e foarte interesant. Nu pot să mă gândesc decât la câte vinuri pot să asociez”, a declarat Sergiu Nedelea. ”Istvan a avut un foietaj foarte bun. De mult nu am mai mâncat un foietaj atât de bun”, a completat somelierul. ”M-am simțit răsfățat!”, a încheiat invitatul.

Si clienții s-au bucurat! Ei au avut ocazia să guste din amouse bouche-urile concurenților, servite chiar de aceștia!

Istvan, Alex și Mihai au avut ocazia să se relaxeze pentru câteva clipe. Însă, a venit momentul jurizării.

”Mi-a plăcut de voi foarte mult și ce ați demonstrat pentru oaspeți. Amous bouche-urile au fost impecabile! Am văzut un alt talent azi. Dar, din păcate, concursul e concurs”, a spus Hadad.

Decizia a fost foarte dificilă! Și pentru că cei trei concurenți s-au descurcat impecabil, iar invitații au fost foarte încântați de preparate, vor merge cu toții mai departe!

Alex Iacob, "Am pus emoțiile Top Chef și a ieșit un preparat de TOP!"... Alex Iacob, plin de emoții în cea de-a doua probă: ”Mi-e teamă de Mihai și de Istvan!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x