Antena Căutare

Proba pe echipe: Dragos Bercea vs Mihai Ionita

Cea de-a treia proba i-a adus pe bucatari in fata altei provocari: de aceasta data nu au avut libertatea de a-si alege retetele si au gatit asa cum au cerut clientii: marinarii de la Academia Navala "Mircea cel Batran"

Proba pe echipe: Dragos Bercea vs Mihai Ionita Galerie
Proba pe echipe: Dragos Bercea vs Mihai Ionita
Cea de-a treia proba i-a adus pe bucatari in fata altei provocari: de aceasta data nu au avut libertatea de a-si alege retetele si au gatit asa cum au cerut clientii: marinarii de la Academia Navala "Mircea cel Batran"

Mihai Zamfira, din echipa lui Mihai Ionita, nu s-a grabit si, chiar daca a intarziat servirea, considera ca atentia la detalii este mult mai importanta.

S-a dovedit ca aceasta a fost si ceea ce au apreciat invitatii deoarece echipa Ionita a castigat.
Pe langa laudele marinarilor, echipa castigatoare si-a atras si rautatile adversarilor.

Daca alegerea marinarilor a fost simpla, juratilor le-a fost foarte greu: Nicolai Tand a apreciat viteza de lucru, plating-ul si profesionalismul din bucatarie in detrimentul gustului si a ales echipa lui Dragos Bercea.
Tudor Constantinescu a considerat ca din punct de vedere tehnic echipa lui Bercea a condus detasat dar ca votul lui merge in aceeasi directie cu cea a marinarilor deoarece crede ca cei care mananca trebuie sa fie cei care judeca.
Chef Hadad a recunoscut ca e o decizie foarte greu de luat si a punctat faptul ca echipa lui Dragos Bercea a lucrat ordonat in comparatie cu cea a lui Mihaita Ionita, spunand despre bucataria acestuia ca este un dezastru si un haos. Pana la urma, a decis sa ii dea votul echipei lui Ionita.

Si la final Dan Bogatu a avut in continuare "vorbe de duh" pentru castigatori dar,dincolo de toate astea, Mihaita Ionita tot ce si-a dorit in urma probei e sa vada emisiunea alaturi de fiul sau.

Maiestria fructelor de mare... Proba de foc: Preparat exclusivist cu fructe de mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x