Antena Căutare

Probă surpriză pentru concurenții Top Chef: prânz pentru familia lui Laurențiu Reghecampf

Prima probă i-a trimis la duel pe Alexandra și pe Răzvan. Ceilalți concurenți au format două echipe. Ei vor trebui să gătească pentru un invitat special din lumea sportului.

Prima probă i-a trimis la duel pe Alexandra și pe Răzvan. Ceilalți concurenți au format două echipe. Ei vor trebui să gătească pentru un invitat special din lumea sportului.

Ilie Năstase, Gică Hagi... sunt câteva nume care le-au trecut prin minte concurenților când au fost anunțați că vor găti pentru o personalitate din sport. De fapt, este vorba despre familia lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua.

Din prima echipă fac parte: Mirela, Mihai și Florentina, avându-l căpitan de echipă pe Daniel.
Istvan îi va conduce pe Alexandru, George și Cara.

Cei zece concurenți au fost plăcut surprinși când au aflat că vor găti pentru Laurențiu Reghecampf.

”Sunt fan Steaua de mic. Acum, că gătesc pentru el, mi se pare incredibil”, spune Alex Iacob.

”Am crescut cu Steaua. Sunt mândru că gătesc pentru Reghecampf”, completează Daniel Grosu.

Cele două echipe au la dispoziție o oră și jumătate pentru a pregăti un meniu complet pentru întreaga familie. Anamaria Prodan a venit în platoul Top Chef pentru a le oferi câteva indicații concurenților!

Apoi, cei zece bucătari s-au pus pe treabă! Ei trebuie să înceapă preparatele în bucătăria Top Chef, însă le vor finaliza la casa familiei Reghecampf! Nu trece mult timp și apar și primele neînțelegeri între Daniel și Mirela. Șeful de echipă consideră că Mirela se mișcă mult prea încet.

”Ei sunt pe bârfă. Fiecare se laudă”, spune concurenta care decide să ignore comentariile.

Oalele încep să sfârâie pe foc! Concurenții știu că nu va fi o probă ușoară, mai ales că Reghe nu este un simplu client. Antrenorul Stelei este, de asemena, pasionat de bucătărie!

În curtea familiei Reghe este mare forfotă! Echipa Top Chef instalează bucătăria, iar concurenții sosesc cu o parte din preparate. Totul se petrece sub atenta supraveghere a Anei Prodan, dar și a fiului lor, Bebe.

Invitații sosesc la masă. Alături de familia Reghe se află sora și cumnatul Prodancei, dar și nașii și finii.

Echipa lui Daniel a pregătit: o gustare cu scoici St. Jaques și creveți, supă cremă, friptură de vită și de pui cu legume și un tort pandișpan cu mere.
Echipa lui Istvan a gătit: amouse bouche din cremă de brânză cu vanilie și cafea, supă cremă de dovleac, friptură de porc și vită cu rissoto și tort de ciocolată.

Totuși, Anamaria Prodan nu a fost prea încântată de câteva dintre preparate.

”E o mâncare elaborată. Numai că eu nu prea înțeleg. Tortul de ciocolată a fost bun, dar nu m-a încântat combinația cu fructele.”, a spus Anamaria.

Și Reghe a avut câteva lucruri de obiectat: ”Carnea nu a fost făcută." De aceea, Chef Hadad i-a mustrat pe cei din echipa lui Daniel.

"Torturile au fost foarte bune. Mai ales cel cu mere. Trebuie să iau rețeta. Serviciile au fost ok. Și-au dat silința, au fost drăguți, au și cântat pe deasupra, deci trebuie felicitați!”

Chiar și Bebe le-a dat o notă celor două echipe.

”Echipa portocalie are nota 10, iar cea albă nota 12!”.

Totuși, cei trei jurați au ultimul cuvânt de spus. Chef Joseph Hadad a fost extrem de nemulțumit de faptul că ambele echipe au ratat felul principal.

”Este un lucru de care v-am zis în platou și nu ați ținut cont. Carnea ta, Daniel, a fost crudă. Rissoto-ul nu a ieșit cum trebuie. Ați riscat!”, a spus Hadad.

Jurații au decis că echipa lui Daniel Grosu s-a descurcat cel mai bine.

”Nu a fost perfect. Nu sunt mulțumit pentru victoria asta. Trebuia să fim mai atenți.”, a zis Daniel.

”Nu mă așteptam la decizia asta, am văzut carnea lor”, este de parere Istvan, care a scăpat, totuși, de duel.

Din păcate, Cara, George și Alex au intrat la duel, alături de Alexandra și Răzvan.

Laurențiu Reghecampf, la Top Chef: ”Dacă nu eram fotbalist, sigur mă făceam bucătar!”... Alexandra Leon, din nou în lacrimi. "Vreau să plec!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x