Antena Căutare

Ştefan Bănică i-a găsit o nouă poreclă Deliei! Află ce s-a întâmplat în timpul audiţiilor pe scena X Factor

Jurata de la X Factor s-a molipsit sezonul acesta de energia debordantă a showman-ului Horia Brenciu, astfel că i-a făcut acestuia o reală concurență.

Jurata de la X Factor s-a molipsit sezonul acesta de energia debordantă a showman-ului Horia Brenciu, astfel că i-a făcut acestuia o reală concurență.

Fie că a cântat sau a dansat, fie că a intrat în jocul concurenților, Delia a debordat de voie bună în timpul filmărilor pentru audițiile de la X Factor.

Așa se face că vinerea aceasta unul dintre momentele cu care i-a surprins pe toți a fost o lecție de judo. Pentru că unul dintre concurenți a mărturisit că știe judo, ba, mai mult, că a fost campion la acest sport, în Republica Moldova, jurata de la Antena 1 nu a stat pe gânduri și l-a rugat să o învețe câteva mișcări.

Dexteritatea Deliei i-a adus juratei și o poreclă, pentru că Ștefan Bănică i-a spus, după ce a urmărit momentul, că este cel puțin „Prințesa războinică”.

Are 15 primăveri și aproape 400.000 de vizualizări pe Youtube! Cum să nu-ți placă de Erika Isac?!... Momente speciale pentru Cristina Ghermanschi, blonda focoasă din Moldova! "În această zi îţi doresc..."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x