Antena Căutare

Articole despre super show

Super Neatza, 23 iulie 2021. Iluzionistul Robert Tudor a devenit organizator de evenimente!  Super show împreună cu Taraful de la Vărbilău

Super Neatza, 23 iulie 2021. Iluzionistul Robert Tudor a devenit organizator de evenimente! Super show împreună cu Taraful de la Vărbilău

Iluzionistul Robert Tudor face cele mai tari trucuri de magie, în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Magicianul are acum o nouă ativitate - organizator de nunți.

Vineri, 23.07.2021, 10:51
Mimi Nicolae știe să prepare pere în foietaj

Mimi Nicolae știe să prepare pere în foietaj

Ingrediente 1 pară vin roșu cuișoare scorțișoară baton de vanilie zahăr aluat foietaj ciocolată neagră 200 ml smântână de gătit ghimbir Mod de preparare  Se pun cantități egale de vin și apă într-o...

Joi, 25.09.2014, 14:33
Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

Ingrediente 50 g brânză Roquefort oregano 150 ml smântână lichidă piper 3-4 căței de usturoi 500 g ciuperci sare apă lapte mălai verdeață Mod de preparare   Din lapte, apă și sare, se face o mămăligă moale. La...

Joi, 25.09.2014, 14:29
Mimi Nicolae: Musaka cu vinete si iaurt

Mimi Nicolae: Musaka cu vinete si iaurt

Mimi Nicolae, unul dintre cei doi Sous-Chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor, a cărei premieră va avea loc pe 22 septembrie la ora 20.30, ne prezintă o rețetă clasică reinterpretată.

Joi, 25.09.2014, 14:24
Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

Ingrediente 2 ouă 1 ardei roșu tăiat cubulețe fine 1 ramură cimbrișor verde tocată mărunt 10 g chives tocat mărunt 1 ramură tarhon verde tocat mărunt 1 lingură ulei de măsline un praf de sare un praf de piper alb Consumabile:...

Joi, 25.09.2014, 14:19
Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara

Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara

Ingrediente piper proaspăt măcinat 25 g parmezan ras 1 ou 50 g bacon 100 g spaghete Mod de preparare  Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un polonic de apă din oala în care...

Joi, 25.09.2014, 14:15
Cătălin Scărlătescu, juratul „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, îţi prezintă cea mai TARE reţetă a verii

Cătălin Scărlătescu, juratul „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, îţi prezintă cea mai TARE reţetă a verii

Ingrediente Ulei de măsline extravirgin Usturoi Usturoi verde Ardei iute Scoici (să aibă carapace) Vin alb chardonnay Pătrunjel proaspăt Sare (după gust) Mod de preparare Se călește în ulei de măsline usturoiul zdrobit...

Joi, 25.09.2014, 14:07
PREMIERĂ! Iadul Bucătarilor - astăzi, la 20:30, pe Antena 1

PREMIERĂ! Iadul Bucătarilor - astăzi, la 20:30, pe Antena 1

Astăzi, la Antena 1 se deschid porțile unui show culinar fără precedent! “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează la ora 20.30.

Luni, 22.09.2014, 10:11
Pariu că nu știi să gătești așa ceva? Uite care sunt cele mai ciudate mâncăruri din lume

Pariu că nu știi să gătești așa ceva? Uite care sunt cele mai ciudate mâncăruri din lume

De foame sau de plictiseală, oamenii invetează reţete. Uneori ajung să mănânce unele dintre cele mai bizare feluri de mâncare din câte există.

Sambata, 20.09.2014, 17:06
Oare cum arată o farfurie cu 10 tone de humus? UIte care sunt recordurile culinare ce au șocat lumea

Oare cum arată o farfurie cu 10 tone de humus? UIte care sunt recordurile culinare ce au șocat lumea

Cine vrea să iasă în evidenţă, stabileşte un record. Şi, pentru ca acesta să intre în istorie mai repede, este bine să fie şi gustos.

Sambata, 20.09.2014, 16:26
Ai mâncat vreodată Ratatouille? Uite cum se prepară

Ai mâncat vreodată Ratatouille? Uite cum se prepară

Ratatouille este o tocană de legume tradiţională, din regiunea Provence a Franţei. Numele complet al felului de mâncare este ratatouille niçoise.

Sambata, 20.09.2014, 16:08
Află care sunt primele amintiri din copilărie ale lui Florin Dumitrescu

Află care sunt primele amintiri din copilărie ale lui Florin Dumitrescu

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.

Sambata, 20.09.2014, 15:27
Serios! Aceasta este mâncarea preferată a lui Chef Sorin Bontea

Serios! Aceasta este mâncarea preferată a lui Chef Sorin Bontea

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.

Sambata, 20.09.2014, 15:22
Află care sunt primele amintiri din copilărie ale lui Florin Dumintrescu

Află care sunt primele amintiri din copilărie ale lui Florin Dumintrescu

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.

Sambata, 20.09.2014, 15:20
Serios! Aceasta este mâncarea preferată a lui Chef Sorin Bontea

Serios! Aceasta este mâncarea preferată a lui Chef Sorin Bontea

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1. Chef Sorin Bontea are gusturi alese. Dar, oricât de sătul ar fi, el nu va refuza niciodată o porţie de Beef steak Tartare!

Sambata, 20.09.2014, 14:34
Ce este Ghidul Michelin şi când a apărut

Ce este Ghidul Michelin şi când a apărut

Ghidul Michelin este un almanah publicat anual de compania producătoare de anvelope Michelin. Ghidul Roșu Michelin este el mai vechi și mai bune cunoscut ghid al hotelurilor și restaurantelor din Europa.

Sambata, 20.09.2014, 14:07
Toți bucătarii vorbesc despre el! Tu știi ce este Ghidul Michelin şi când a apărut?

Toți bucătarii vorbesc despre el! Tu știi ce este Ghidul Michelin şi când a apărut?

Ghidul Michelin este un almanah publicat anual de compania producătoare de anvelope Michelin.

Sambata, 20.09.2014, 14:01
N-o să crezi! Ce a gătit prima oară Chef Sorin Bontea

N-o să crezi! Ce a gătit prima oară Chef Sorin Bontea

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.

Vineri, 19.09.2014, 13:01

Nu te așteptai la asta! Uite ce slăbiciuni are Chef Scărlătescu în bucătărie

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.

Vineri, 19.09.2014, 12:50
Ce avem la desert? Mini ananas

Ce avem la desert? Mini ananas

În Japonia s-a inventat mini ananasul.

Joi, 18.09.2014, 14:08
Ucigașul din bucătărie! Cât de periculoase sunt tigăile de teflon

Ucigașul din bucătărie! Cât de periculoase sunt tigăile de teflon

Toată lumea are în bucătărie cel puțin o tigaie de teflon. Când se încălzește la temperatură mare, teflonul eliberează un fum letal atât pentru oameni cât și pentru animale.

Joi, 18.09.2014, 13:24
Minunat! Mașinăria care separă albușurile de galbenușuri

Minunat! Mașinăria care separă albușurile de galbenușuri

Nu ar fi minunat să existe o mașinărie care să poată separa albușurile de gălbenușuri?

Joi, 18.09.2014, 12:03
Truc! Mimi Nicolae ne învață cum se face cea mai bună maioneză

Truc! Mimi Nicolae ne învață cum se face cea mai bună maioneză

Pentru a face cea mai cremoasă maioneză și fără a risca ca aceasta să se taie, Mimi Nicolae, unul dintre cei doi sous-chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor are un truc ce te scoate întotdeauna din bucluc.

Joi, 18.09.2014, 11:46
Mimi Nicolae: Musaka cu vinete si iaurt

Mimi Nicolae: Musaka cu vinete si iaurt

Mimi Nicolae, unul dintre cei doi Sous-Chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor, a cărei premieră va avea loc pe 22 septembrie la ora 20.30, ne prezintă o rețetă clasică reinterpretată.

Joi, 18.09.2014, 11:28
Ai găti după o carte de bucate Hip Hop?

Ai găti după o carte de bucate Hip Hop?

Cei mai mari cântăreți de Hip Hop au fost trecuți într-o carte de bucate, ca nume ale unor feluri de mâncare delicioase.

Miercuri, 17.09.2014, 15:27
Rață Ludacrispy, Supă Public Enemiso sau Biban Run DM. Gătește după o carte de bucate Hip Hop!

Rață Ludacrispy, Supă Public Enemiso sau Biban Run DM. Gătește după o carte de bucate Hip Hop!

Cei mai mari cântăreți de Hip Hop au fost trecuți într-o carte de bucate, ca nume ale unor feluri de mâncare delicioase.

Miercuri, 17.09.2014, 15:23
Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.

Miercuri, 17.09.2014, 12:12
Mimi Nicolae știe să prepare pere în foietaj

Mimi Nicolae știe să prepare pere în foietaj

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.

Miercuri, 17.09.2014, 12:00
Super show la puterea X! Delia, Ștefan Bănică și Brenciu spun TOT!

Super show la puterea X! Delia, Ștefan Bănică și Brenciu spun TOT!

Mai puţin de 3 zile până când vom afla ce înseamnă să-ţi curgă factorul X prin vene! Din 19 septembrie Delia, Ştefan Bănică jr. şi Horia Brenciu vă aşteaptă la cel mai tare show!

Marti, 16.09.2014, 18:19
Îți plac micii? Iată cum o greșeală culinară s-a transformat într-un preparat delicios

Îți plac micii? Iată cum o greșeală culinară s-a transformat într-un preparat delicios

Știai că micii s-au inventat cu peste 100 de ani în urmă? Cârciumarul Iordache din Centrul Vechi știa să prepare cei mai buni cârnați.

Marti, 16.09.2014, 17:00
Nici nu îți imaginezi care este jocul preferat a lui chef Florin Dumitrescu! Credeai vreodată că face așa ceva?

Nici nu îți imaginezi care este jocul preferat a lui chef Florin Dumitrescu! Credeai vreodată că face așa ceva?

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.

Marti, 16.09.2014, 13:35
Dacă nu s-ar fi apucat de gătit, Chef Bontea ar fi putut fi înotător sau halterofil

Dacă nu s-ar fi apucat de gătit, Chef Bontea ar fi putut fi înotător sau halterofil

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.

Marti, 16.09.2014, 13:26
Cum a învățat să gătească un fost spadasin, absolvent de ASE, cu masterat la Bruxelles

Cum a învățat să gătească un fost spadasin, absolvent de ASE, cu masterat la Bruxelles

Alex Petricean așteaptă cu nerăbadare debutul emisiunii Hell's Kitchen, pe 22 septembrie, de la 20:30 la Antena 1.

Luni, 15.09.2014, 17:44
Îți place sushi? Iată istoria acestui fel de mâncare

Îți place sushi? Iată istoria acestui fel de mâncare

Sushi este un fel de mâncare specific bucătăriei japoneze. Orezul este ingredientul de bază, iar pe lângă acesta se pun ingrediente mai mult în stare crudă – de obicei legume și pește.

Luni, 15.09.2014, 17:29
Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

• Oul poșat în ierburi 2 ouă 1 ardei roșu tăiat cubulețe fine 1 ramură cimbrișor verde tocată mărunt 10 g chives tocat mărunt 1 ramură tarhon verde tocat mărunt 1 lingură ulei de măsline un praf de sare...

Luni, 15.09.2014, 13:28

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” are un “maestru de ceremonii” cu tradiție

Din 22 septembrie, de la ora 20.30, show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” își deschide porțile pentru cea mai aprigă luptă culinară.

Luni, 15.09.2014, 11:26
Nu ai să crezi cine a fost campion la sah dintre cei trei chefi de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Nu ai să crezi cine a fost campion la sah dintre cei trei chefi de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.

Luni, 15.09.2014, 11:06
Mâncăruri de lux! Alimente ce conțin aur

Mâncăruri de lux! Alimente ce conțin aur

În lume există tot felul de alimente ciudate. Unele dintre acestea sunt considerate lucruri de lux deoarece conțin aur adevărat.

Vineri, 12.09.2014, 17:05
Pe bune? Scoicile au fost pe vremuri mâncare de fast food

Pe bune? Scoicile au fost pe vremuri mâncare de fast food

O vedere poștală din New York datată undeva între 1700-1800, ne dezvăluie ceva greu de crezut.

Vineri, 12.09.2014, 16:09
Nu ai cu cine să iei masa? Nici o problemă...S-a deschis restaurantul pentru o singură persoană

Nu ai cu cine să iei masa? Nici o problemă...S-a deschis restaurantul pentru o singură persoană

Primul restaurant pentru o singură persoană s-a deschis la Amsterdam.

Vineri, 12.09.2014, 16:00
Casa Capșa! Istoria zbuciumată a unei afaceri de succes

Casa Capșa! Istoria zbuciumată a unei afaceri de succes

Situată pe Calea Victoriei la numărul 36, Casa Capșa este restaurant, hotel de cinci stele, cofetărie și cafenea.

Joi, 11.09.2014, 16:18
Hamburgerul negru! Ai mânca așa ceva?

Hamburgerul negru! Ai mânca așa ceva?

Japonezii se numără printre cei mai inventivi în domeniul gastronomiei. Ei născocesc tot felul de mâncăruri stranii și feluri exotice.

Joi, 11.09.2014, 14:08
Florin Dumitrescu ne recomandă: Paste carbonara

Florin Dumitrescu ne recomandă: Paste carbonara

O rețetă delicioase de paste, fără smântână.

Joi, 11.09.2014, 12:44

Chef Cătălin Scărlătescu e singur! Iată care este motivul

În bucătărie, el este șeful. Și acasă, tot el comandă, tot el execută. Chef Cătălin Scărlătescu, deși pare mare crai, nu împarte nici aragazil, nici patul cu altcineva.

Duminica, 24.08.2014, 22:51
Sorin Bontea și-a botezat cățelul după artistul Snoop Dog

Sorin Bontea și-a botezat cățelul după artistul Snoop Dog

Juratul show-ului Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, care va începe în această toamnă la Antena1,Sorin Bontea și-a botezat cățelul după artistul Snoop Dog

Duminica, 24.08.2014, 22:49
”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ pune la bătaie 80.000 de euro şi un contract într-un restaurant de top din Capitală

”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ pune la bătaie 80.000 de euro şi un contract într-un restaurant de top din Capitală

Toamna aceasta felul principal în materie de gastronomie se serveşte în bucătăria show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“.

Duminica, 24.08.2014, 22:48
"Nenicăăăăă, arde ca-n filme!” Vedete care au trecut prin Iadul bucătarilor

"Nenicăăăăă, arde ca-n filme!” Vedete care au trecut prin Iadul bucătarilor

În această toamnă Antena 1 aduce în România cel mai așteptat cooking show, „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, care pune la bătaie 80.000 de euro

Duminica, 24.08.2014, 22:46
Cătălin Scărlătescu strânge rețete tradiționale din Maramureș! Juratul a învățat să facă scoverze!

Cătălin Scărlătescu strânge rețete tradiționale din Maramureș! Juratul a învățat să facă scoverze!

Iubitor al tradițiilor românești, chef Cătălin Scărlătescu profită de orice ocazie pe care o are atunci când călătorește și strânge rețete de prin toate colțurile țării.

Duminica, 24.08.2014, 22:40
La 12 ani va avea propriul show tv! Vezi despre cine e vorba

La 12 ani va avea propriul show tv! Vezi despre cine e vorba

Tatăl ei este un renumit bucătar, iar ea are doar 12 ani. Tilly Ramsay, fiica lui Gordon Ramsay, va avea propriul show gastronomic. Acesta va fi difuzat de BBC.

Duminica, 24.08.2014, 22:34
Fetița lui chef Florin Dumitrescu este la fel de pofticioasă ca el

Fetița lui chef Florin Dumitrescu este la fel de pofticioasă ca el

Juratul show-ului “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, care va începe în această toamnă la Antena 1, mărturisește că fetița lui, Ava, îi calcă pe urme când vine vorba de mâncare.

Duminica, 24.08.2014, 22:32
x