Antena Căutare

Bogdan Boantă, surpriză uriașă pentru Cocuța, cu tema Asia Express. „A fost fix ca acolo”

Cocuța și Bogdan Boantă au dezvăluit detalii neștiute din relația lor. Boantă i-a făcut coechipierei lui o surpriză inedită de ziua ei, cu tema… Asia Express.

Cocuța și Bogdan Boantă au dezvăluit detalii neștiute din relația lor. Boantă i-a făcut coechipierei lui o surpriză inedită de ziua ei, cu tema… Asia Express.

Mai exact, Bogdan Boantă a determinat-o pe Cocuța (Andra Gheorghe) să se trezească foarte devreme și să meargă de la o locație la alta, unde să îndeplinească misiuni. În final, sărbătorita a ajuns în locul în care ea și Bogdan Boantă și-au deschis mult-visata școală de dans.

„Bogdan mi-a făcut o surpriză foarte frumoasă de ziua mea și a reorganizat Asia Express în România. A organizat asta timp de două luni, pentru că el a găsit sala asta. A fost fix ca în Asia Express – cu trezit la 7.00, cu operatorul care ne-a filmat acolo, cu plicuri care mă trimiteau la o altă destinație”, a povestit Cocuța.

„Seara s-a încheiat aici, unde toți prietenii o așteptau cu lumina stinsă”, a spus Bogdan Boantă.

Cocuța și Bogdan Boantă au mai spus că nu s-au temut că se vor certa definitive vreodată.

„Ne certăm tot timpul, nu e o chestie nouă... Dar ne cunoaștem de 12 ani, am trecut peste niște lucruri... Nu ne-am gândit niciodată că ne vom certa (definitiv, n.r.). Pur și simplu ne-am urmat visul, pentru că acesta a fost visul nostru – să avem școala noastră de dans, în care copiii și adulții să poată să vină să învețe”, a spus Bogdan Boantă.

Mai multe detalii dezvăluite de Cocuța și Bogdan Boantă sunt disponibile în clipul de mai sus.

Sursă video: Antena Stars.

Șerban Copoț a fost criticat după Asia Express: „Oamenii au văzut acest aspect și m-au taxat”... Cine este Oase, marele câştigător de la Asia Express și de unde vine porecla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x