Antena Căutare

Chef Richard Abou Zaki a pariat pe o rețetă simplă, dar extrem de gustoasă! Ce rețetă i-a adus victoria în al cincilea battle

Chef Richard Abou Zaki este o adevărată enciclopedie de rețete și își merită din plin steaua Michelin pe care o deține. Al cincilea battle l-a câștigat, în mod surprinzător, cu o rețetă extrem de simplă, dar gustoasă.

colaj foto cu richard abou zaki si concurentii din echipa roz de la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Richard Abou Zaki a făcut senzație și a obținut șase din cele 11 voturi, în cel de-al cincilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Irina Fodor a venit cu cea mai grea provocare de gătit de până acum, căci regulile au fost o adevărată provocare pentru toate cele trei echipe! Fiecare chef și concurenții săi au avut de pregătit un meniu complet, format din aperitiv, fel principal și desert, pe farfurie trebuind să se regăsească 13 straturi.

Richard Abou Zaki a pariat pe o rețetă simplă, dar extrem de gustoasă, și asta i-a adus victoria, în al cincilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13.

Chef Richard Abou Zaki a pariat pe o rețetă simplă, dar extrem de gustoasă! Ce rețetă i-a adus victoria în al cincilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13

În fiecare ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Richard Abou Zaki îi surprinde pe rivalii săi și pe concurenții din echipa sa cu rețete delicioase, demne de cel puțin o stea Michelin. Complexitatea rețetelor și combinațiile surprinzătoare de ingrediente l-au făcut să se remarce în cadrul unor concursuri prestigioase.

Citește și: Cel mai neobișnuit preparat făcut de Chef Orlando Zaharia, la Chefi la cuțite! Ce combinație „nebună” de ingrediente a folosit

De data aceasta însă, victoria în cel de-al cincilea battle a fost obținută, în mod surprinzător, cu o rețetă extrem de simplă, dar foarte gustoasă.

La felul principal, acesta a ales să pregătească o rețetă de lasagna. Curajul de-a paria pe un preparat simplu, dar savuros, i-a adus o binemeritată victorie, în ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Casa Pariurilor încurajează chefii și concurenții să își învingă emoțiile și să aibă curajul de-a paria pe cele mai îndrăznețe preparate, căci acest lucru poate aduce o victorie! În sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite, cei care au mizat pe gust și pe o prezentare surprinzătoare au avut numai de câștigat atât la probele pe echipe, cât și la probele individuale.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Când este finala Chefi la cuțite 2024, sezonul 13. Un concurent pleacă acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro... Chef Alexandru Sautner, campion la proba de gătit în viteză! A pariat pe echipa sa și a câștigat. Ce „secret” a folosit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x