Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. În ce echipă a ajuns cuțitul de aur al lui chef Ștefan Popescu. Ce decizie a luat juratul

În ediția 14 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2024, chef Ștefan Popescu a luat o decizie importantă. Juratul a dezvăluit echipa în care a ajuns Mihai Dragomir, cuțitul său de aur.

colaj foto cu chefii si irina fodor si concurentii din bootcamp la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Jurații și-au format echipele în sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite | Antena 1

Pentru că a avut cele mai puține puncte acumulate de-a lungul jocurilor de amuletă, chef Ștefan Popescu a rămas fără echipă în sezonul 13 Chefi la cuțite. Chiar dacă nu va coordona un grup de concurenți, juratul are alte responsabilități importante.

De altfel, acesta a avut de luat o decizie foarte grea în ediția 14 de pe 17 aprilie 2024. La scurt timp de la degustarea ultimei probe din bootcamp, Irina Fodor a anunțat că chef Ștefan Popescu trebuie să aleagă echipa în care își va trimite cuțitul de aur.

Mihai Dragomir este tânărul care a reușit să-l impresioneze pe jurat cu abilitățile sale culinare, dar și cu experiența vastă la o vârstă foarte fragedă. Acestuia i-a părut foarte rău când a aflat că nu va lucra alături de chef-ul său preferat.

„Se întâmplă, dar asta nu înseamnă că nu m-am bucurat de fiecare clipă jurizându-vă. Și asta am să fac în continuare. Abia aștept sezonul numărul 14”, a mărturisit chef Ștefan Popescu.

Înainte ca juratul că ia o decizie în privința cuțitului de aur, colegii săi de platou au primit culorile tunicilor pentru acest sezon. Un detaliu neștiut despre chef Alexandru Sautner a ieșit la iveală în bootcamp.

Citește și: Cine e Mihai Dragomir, cuțitul de aur al lui chef Ștefan Popescu din sezonul 13 Chefi la cuțite. De unde îl cunoaște pe jurat

„În mod normal ele se trag la sorți, dar avem un caz special. Chef Alexandru Sautner nu prea vede culori. El ca să poată vedea farfuriile venind pe bandă trebuie să aibă culoarea galbenă. Voi doi va trebui să le trageți la soți.”, a anunțat Irina Fodor.

„Așa m-am născut. Mi-am dat seama de la grădiniță când mă puneau să colorez copacul cu maro, frunzele cu verde și merele cu roșu. Le-am încurcat pe toate, țin minte și acum că m-a certat foarte tare educatoarea atunci. Galbenul este o culoare mai stridentă pe care o văd, celelalte îmi sunt asemănătoare”, a dezvăluit juratul.

Așadar, chef Alexandru Sautner va purta o tunică ce va avea epoleții galbeni. Chef Richard Abou Zaki a tras la sorți culoarea roz, iar chef Orlando Zaharia a primit culoarea turcoaz.

Chef Ștefan Popescu a spus echipa în care o să intre Mihai Dragomir, cuțitul său de aur. Cum au reacționat colegii săi de platou la aflarea veștii din ediția 14 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2024

Chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki și chef Alexandru Sautner au așteptat cu nerăbdare să afle echipa din care Mihai Dragomir va face parte. Aceștia au susținut că tânărul este foarte bun în bucătărie, iar talentul său ar putea să le fie de mare ajutor.

„Are toate șansele să câștige acest concurs, iar eu aș fi super mândru și fericit. Este dornic de afirmare!”, a dezvăluit chef Ștefan Popescu.

Strategiile și glume nu au întârziat să apară înainte ca juratul să ia o alegere. Un lucru este cert, toți și-l doresc pe Mihai Dragomir în echipele lor.

„Cred că o să te simți foarte bine în echipa lui chef Orlando Zaharia!”, a spus chef Ștefan Popescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Concurenții au ajuns în bootcamp-ul sezonului 13. Ce s-a întâmplat când au apărut chefii

Așadar, Mihai Dragomir o să poarte tunica turcoaz în sezonul 13 Chefi la cuțite. Cuțitul de aur al lui chef Ștefan Popescu a fost încântat de alegerea făcută.

„Acum Orlando e un pericol! Trebuie să fim atenți”, a spus chef Richard Abou Zaki.

„M-am ofticat foarte tare”, a mai evidențiat chef Alexandru Sautner.

De asemenea, chef Ștefan Popescu a mai primit o sarcină importantă în bootcamp. Juratul va alege câte un concurent pentru fiecare dintre celelalte echipe. Replicile acide dintre chefi și-au făcut rapid apariția în platou.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a interven... Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Orlando Zaharia. Ei au primit tunica turcoaz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x