Antena Căutare

Cât a plătit o româncă pentru „trei felii” de cozonac de la un cunoscut supermarket. Nu i-a venit să creadă că prețul e real

O româncă a răbufnit pe internet, după ce a plătit o sumă uriașă pentru câteva felii de cozonac de la un supermarket cunoscut.

Cât a plătit o femeie pentru „trei felii” de cozonac de la un cunoscut supermarket. Româncei nu i-a venit să creadă Galerie
Cât a plătit o femeie pentru „trei felii” de cozonac de la un cunoscut supermarket. Româncei nu i-a venit să creadă | Shutterstock

Mihaela Moise a povestit pe TikTok cea mai recentă experiență pe care a trăit-o într-un cunoscut lanț de magazine din România. Pentru că fiica ei a avut poftă de cozonac, femeia s-a dus la cel mai apropiat magazin să achiziționeze câteva felii din desertul tradițional. Însă, acolo, mare i-a fost mirarea când a citit eticheta. Iată câți bani a scos din buzunar pentru un sfert de cozonac!

Citește și: Cum poți evita să îți iasă un cozonac necopt la mijloc. Câteva reguli importante

Cât au ajuns să coste câteva felii de cozonac în magazin: „Nici nu-ți vine să-l mai mănânci”

Cu doar câteva zile înainte de Paște, românii au început să se pregătească pentru această sărbătoare și să cumpere alimentele pentru a pregăti preparatele tradiționale. În același timp, unii preferă să își achiziționeze produsele gata făcute pentru a salva din timpul petrecut în bucătărie.

Citește și: Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri

De exemplu, o româncă a cumpărat o bucată de cozonac pentru copilul ei, care și-a dorit să mănânce din acest desert tradițional. Ulterior, ea a postat un clip pe rețelele de socializare și le-a arătat oamenilor ce prețuri au anumite produse înainte de sărbătorile Pascale.

Se pare că bucata de cozonac pe care a achiziționat-o a costat aproxmativ 70 de lei, potrivit Fanatik. Atunci când a văzut cât de mult costă, femeia a avut un șoc.

„70 de lei o bucățică de cozonac! Dacă nu cerea copilul, vă imaginați că nu cumpăram. Îmi era poftă și mie când l-am văzut că arăta bine… Când am ajuns la casă am dat 50 de lei, probabil că expiră, (...) Să vă dea cineva 10% pe o bucățică de cozonac… 70 de lei oameni frumoși, o bucățică de cozonac de îl țin în palmă, trei felii fac din el. E foarte bun, dar 70 de lei? 70 de lei o bucățică de cozonac, nici nu îți vine să-l mai mănânci…”, a spus femeia în clipul video încărcat pe Tik Tok, potrivit sursei citate mai sus.

Aici clipul video postat de româncă pe TikTok:

Citește și: Cât au ajuns să coste ouăle cu doar câteva zile înainte de Paște: „Diferența de preț nu este justificată”

„Imaginați-vă cât costă un cozonac întreg!”

Ulterior, internauții au reacționat la postarea femeii. În timp ce unii au fost revoltați de preț, alții i-au spus româncei că ar fi putut face mai mulți cozonaci acasă cu acești bani.

„Cu 70 de lei faci patru cozonaci”/„Ai fi putut să faci tu”/„De aia trebuie să facem acasă și să vedem la cine mai vinde”/„Imaginați-vă cât costă un cozonac întreg!”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor care au vizionat clipul video, potrivit Fanatik.

Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!... Planta care aduce profit românilor care o cultivă! Doar un kilogram costă 100 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x