Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Ce echipă a câștigat al treilea battle. Banda a adus un verdict neașteptat

Fanii emisiunii Chefi la cuțite care au primit șansa de-a deveni degustători au analizat farfuriile și au decis ce echipă a câștigat cel de-al treilea battle din sezonul 13 al show-ului, din 24 aprilie 2024.

Colaj cu echipele sezonului 13 Chefi la cuțite și cu jurații așteptând banda Galerie
Emoțiile au fost uriașe și Alexandru Sautner, Orlando Zaharia și Richard Abou Zaki, care au stat cu ochii ațintiți pe bandă | Antena 1

A fost un battle extrem de dificil pentru echipa galbenă, echipa roz și cea turcoaz. De data aceasta, echipele au avut de gătit câte două preparate folosind anumite ingrediente impuse, iar misiunea nu a fost deloc ușoară.

Fanii emisiunii Chefi la cuțite care au primit șansa de-a deveni degustători au analizat farfuriile și au decis ce echipă a câștigat cel de-al treilea battle, în ediția 17 din 24 aprilie 2024.

Banda a adus verdictul! Ce echipă a câștigat al treilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția 17 din 24 aprilie 2024

De data aceasta, Irina Fodor a pus pe masa cloșuri cu următoarele ingrediente: dropsuri, albuș de ou, fasole, tapioca, pipote și inimi, gheare de găină, cerneală de sepie, sos de pește, popcorn, făină de cocos, wasabi, cacao și edamame.

Fiindcă el a câștigat proba de îndemânare, Chef Richard a decis ce ingrediente primește fiecare echipă. Pentru echipa lui roz a ales popcorn, făină de cocos și albuș de ouă. Lui Alexandru Sautner i-a dat gheare de găină, wasabi, dropsuri și edamame, iar lui Orlando Zaharia i-a dat inimi și pipote, tapioca, sos de pește, cerneală de sepie și fasole.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Regina Întunericului și Arun s-au certat. Concurentul și-a îmbrâncit rivala. Ce și-au zis

S-au aruncat și două amulete în joc și asta a complicat și mai tare lucrurile în cele 6- de minute alocate gătitului. Fiecare echipă a încercat să dea tot ce a putut mai bun, ca să obțină preparate gustoase, în ciuda combinațiilor neobișnuite de ingrediente.

La final, farfuriile au fost degustate de fanii emisiunii care au câștigat șansa de-a deveni jurați în cadrul unui concurs. Aceștia au votat și au ales ce preparat le-a plăcut mai mult, iar banda a început să meargă și să aducă voturile, rând pe rând.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner și Ștefan Popescu și-au aruncat replici acide la cel de-al treilea battle

Emoțiile au fost uriașe și Alexandru Sautner, Orlando Zaharia și Richard Abou Zaki, care au stat cu ochii ațintiți pe bandă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner a fost scos din sărite de Mario Mădălin Dumitru, cuțitul său de aur... Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Geanina Crăciun a fost eliminată din sezonul 13. Ce reacție neașteptată a avut Richard...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x