Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Nicolai Tand, un Moș Nicolae prea îndrăzneț. A înlocuit nuielușele cu glume „picante”

Având în vedere că împărtășesc aproximativ același nume, chef Nicolai Tand a fost cel care a primit rolul lui Moș Nicolae, în Gala specială de Crăciun iUmor. Moșul a demonstrat că are din plin simțul umorului, iar pe lângă deja celebrele nuielușe, acesta le-a oferit celor prezenți un roast acid și glume îndrăznețe, pe care copiii pe care îi vizitează nu ar trebui să le audă!

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Nicolai Tand, un Moș Nicolae prea îndrăzneț. A înlocuit nuielușele cu glume „picante” Galerie
Nicolai Tand s-a transformat în Moș Nicolae, în Gala de Crăciun iUmor, sezonul 13 | Antena 1/iUmor

Emoția Crăciunului a fost adusă în casele telespectatorilor chiar în seara de sărbătoare, pe 25 decembrie, în Gala de Crăciun iUmor, care a venit la pachet cu darul...comediei. Pe scenă au urcat mai multe personaje specifice acestei zile speciale, printre care și însuși Moș Crăciun, care a primit la rândul său un cadou: un loc la masa juriului. Iată cum arată magia sărbătorilor, presărată din plin cu umor!

Nicolai Tand a devenit Moș Nicolae, în Gala de Crăciun iUmor

Îmbrăcat într-o ținută albă din cap până în picioare, Moș Nicolae și-a intrat rapid în rol, însă cu un plus de..îndrăzneală, pentru care ar trebui să îi revină lui însuși toate nuielele, în acest an.

„Eu sunt ăla cu cadourile din ghete. Noi avem o meserie la fel ca și comedianții. Suntem cadouanții. Intru în scenă pe 6 decembrie, încălzesc publicul și după vine Moșul. E normal? Nu-s așa cunoscut ca și el, dar mă mai invită din când în când în turneu cu el. (..) Eu mă bag în deschidere la Moș Crăciun, Moș Crăciun la Iisus și Radu Pietreanu la absolut oricine îl primește. (..)

Fetelor, ca să știți, nu e cine știe ce de Moș Crăciun. Am intrat peste el în vestiar. Nu degeaba și-a luat sanie de 8 reni..compensează. Eu, în schimb, am o sanie foarte mică și mi-o trag și singur”, a început invitatul momentul din seara de gală.

Moș Nicoale a pregătit și câteva sfaturi despre cum să devii faimos pe rețelele de socializare, dezvăluind totodată și mai multe „secrete” din relații.

Crăciunul e mai frumos decât Paștele. Aici îl avem pe Iisus bebeluș, acolo Iisus de adult. Și știm că pe Instagram bebelușii strâng cele mai multe like-uri. Dacă vreau să rup like-urile, pun o poză cu Dan Badea. (..)

Bărbații știu că sărbătoarea mea e o problemă. Îi iei iubitei ceva ieftin și nu mai primești sex până la Crăciun. Iei ceva scump, te legi singur de cap, că o să se aștepte la ceva mai scump data viitoare. Sfatul meu e să te desparți de ea la începutul lunii…

Sărbătoarea de Moș Nicolae e un fel de preludiu al Crăciunului. Adică ceva ce bărbații fac din obligație”, a continuat Moș Nicolae, care a fost în această seară ceva mai îndrăzneț decât i-ar permite „legea” sărbătorilor.

Moșul a dezvăluit că, având în vedere că obișnuiește să pună cadouri în ghetuțe, a fost catalogat pe nedrept: „Știu ce se spune despre mine, dar e doar un zvon că aș avea un fetish cu picioarele. Vă jur, în viața mea nu m-am aplecat să miros o pereche de încălțăminte masculină. Adică, nu a fost nevoie să mă aplec.” Apoi a urmat un atac direct la adresa unui membru al juriului: „Costele, poate nu mai porți șosetele până se găuresc, așa cum faci cu prezervativele!”

„Să îl întrebăm pe Moș Nicolae de ce e deghizat în spermatozoid”, a glumit Cheloo la adresa costumației lui Nicolai Tand, spre finalul numărului. Moșul le-a oferit juraților și nuielușele din dotare, iar aceștia au profitat de situație și le-au pus în aplicare, între ei, chiar pe scenă. Iată momentul în video-ul de mai sus!

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Dan Badea, stand-up despre cum arăta Crăciunul în trecut: „Cea mai bună glumă a serii... iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Ștefana Badiu, în rolul lui Miss Piggy, satiră la adresa societății: „Porcii care ne ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x