Antena Căutare

Reteta zilei: pui sotat cu garnitura de ciuperci si sparanghel

Reteta zilei de luni este una care se poate realiza usor si nu costa mult: pui sotat alaturi de garnitura de ciuperci si sparanghel. Pofta buna!

Ingrediente (4 portii):

o lingura de ulei de masline;

un kilogram de bucati de pui (pulpe, aripi, piept);

sare grunjoasa si piper;

500 grame ciuperci;

500 grame sparanghel;

Preparare (30 minute):

Intr-o cratita se incalzeste uleiul de masline, apoi se adauga la sotat bucatile d epui, asezonate inainte cu sare si cu piper. Se gatesc 6-8 minute, pana cand carnea devine opaca, apoi se dau la o parte.

In cratita se adauga acum ciupercile, taiate in bucati mari, firele de sparanghel (fara partea de jos), o cana de apa, sare si piper. La foc mediu se gatesc toate aceste ingrediente in jur de 5 minute, amestecand des.

Se pun inapoi iar bucatile de pui, si se mai amesteca inca 3-4 minute, alaturi de ciuperci si de sparanghel. La final preparatul se poate servi simplu sau cu garnitura de orez.

Pofta buna!

Foto: marthastewart.com

VIDEO! Hatsune Miku, prima diva 3D din lume... Reteta: supa crema de legume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x