Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum s-a îmbrăcat Simona Gherghe în ediția din data de 6 martie 2021

Mireasa, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat, a revenit la Antena 1 cu un nou sezon.

Cum s-a îmbrăcat Simona Gherghe în ediția din data de 6 martie 2021 Galerie
Mireasa a revenit la Antena 1 cu un nou sezon | Antena 1

În ediția din 6 martie, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani, dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu – 40.000 de Euro s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţãrii.

Cum s-a îmbrăcat Simona Gherghe în prima ediție a sezonului 3

Simona a îmbrăcat o rochie scurtă, cu paiete, care i-a pus în evidență silueta de invidiat.

Gazda emisiunii a prezentat casa, a mers în regia de emisie și mai apoi a intrat în casă pentru a aștepta fetele și băieții.

Așa cum o știm, Simona a impresionat cu frumusețea ei. Gazda emisiunii a mizat pe naturalețe la capitolul machiaj și la accesorii, dar și în ceea ce privește podoaba capilară.

Simona a vorbit și despre concurenții din sezonul trecut. Aceasta a spus că se bucură mult pentru cele trei nunti din sezonul trecut și le-a spus telespectatorilor că Bianca și Mihai sunt încă împreună.

Schimbări în regulament în sezonul 3

În prima ediție a sezonului 3 au existat și o mulțime de surprize. De la schimbări în decorul casei și până la schimbări de regulament. Mamele vor primi de la Simona o brățară, iar dacă o fată nu le place, acestea o pot bloca să nu se vadă cu fiul sau nepotul lor timp de o săptămână.

Inelul soacrei e o altă schimbare în sezonul cu numărul 3. În cazul în care un băiat e nehotărât, mama are posibilitatea să-i ofere inelul fetei pe care o vrea drept noră.

Cum vor evolua relaţiile dintre ei, telespectatorii vor putea urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, dar şi sâmbăta, în gala săptămânală Mireasa, de la ora 13:45, la Antena 1.

Mireasa 2020, sezon 2. Alexandru și Andreea, luați la întrebări de fani. Cum e viața după căsătorie și cum se înțeleg... Mireasa 2021, sezonul 3. Cine sunt băieții care au intrat în competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x