Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani, 23 mai 2023. Rețetă de paste cu pui în sos alb delicios, marca chef Nicolai Tand. De unde luăm carnea

La Neatza cu Răzvan și Dani, Nicolai Tand s-a întors în bucătărie, cu o nouă idee inedită de preparat. Iată cum să prepari paste cu pui, în cel mai delicios sos alb, o soluție simplă și savuroasă.

colaj foto neatza cu razvan si dani Galerie
Rețetă specială de paste cu pui în sos alb delicios. Secretele lui Nicolai Tand | Antena 1

Chef Nicolai Tand a propus o rețetă simplă și gustoasă de tipul comfort food, dar reinventată pentru mai mult gust în farfurie. În această ediție, a fost pregătită o porție de paste cu carne de pui, sos alb special și ciuperci.

Ca de obicei, chef Nicolai Tand s-a aprovizionat din Măcelariile Penny, de unde a achiziționat pulpe de pui întregi, pe care ulterior le-a secționat. „Nu poți să faci o mâncare bună dacă nu ai ingrediente de calitate”, a punctat bucătarul.

Citește și: Super Neatza, 29 mai 2023. Reţeta lui Nicolai Tand: Cremă de roșii

Rețeta specială de paste cu pui în sos alb, marca Nicolai Tand. Cum alegem cea mai bună carne

„Am fost și azi la Penny pentru că îmi doream să va pregătesc o rețetă de paste care mie îmi place foarte mult. E un preparat care se face foarte ușor, dar de fiecare dată când pregătesc paste mă asigur că am cele mai bune ingrediente – mi se pare că în asta stă secretul gustului desăvârșit mai ales când vine vorba de preparate simple, cu timp scurt de pregătire.

Citește și: Tipuri de sare. Ce recomandă specialiștii să ai mereu în bucătărie

Am început cu alegerea cărnii perfecte – proaspătă și în cantitatea ideală. De aceea m-am oprit la Penny, unde știam că găsesc o măcelărie adevărată”, a declarat Nicolai Tand.

În măcelăriile Penny puteți găsi carne de porc, pasăre și vită pentru cele mai reușite rețete. Prospețimea dă gustul, textura și savoarea, iar măcelarii sunt darnici cu secretele meseriei, iar succesul e garantat. Puteți consuta site-ul Penny pentru a descoperi cel mai apropiat magazin cu măcelarie din zona dumneavoastră. „Calitate, prospețime și expertiză”, a adăugat Nicolai Tand.

Citește și: Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă

Rețetă de paste cu pui, ciuperci și sos alb

Ingrediente:

- pulpe de pui întregi,

- ciuperci,

- ceapă,

- smântână de gătit,

- smântână acră,

- ulei de floarea soarelui,

- unt,

- pătrunjel,

- vin alb,

- mazăre.

Mod de preparare:

Puiul a fost pus în tigaie în ulei de floarea soarelui, iar peste el a fost adăugat și puțin unt, când carnea a început să se prăjească, pentru mai multă savoare și culoare. Apoi, a fost adăugată și ceapa tăiată cubulețe mărunte și ciupercile tocate tot mărunt.

Ulterior, se pune peste și zeama de supă de pui (zeama în care a fiert puiul cu tot cu os), la care se adaugă smântână lichidă, smântână acră și pătrunjel. Sosul a fost stins spre final cu vin alb, fiind adăugate și boabe de mazăre.

Chef Nicolai Tand a pregătit și un sos de ciuperci, pe care l-a adăugat la final peste paste, dar și ciuperci întregi trase la tigaie separat, pentru mai mult gust.

În paralel, bucătarul a pus la cuptorul cu aburi și niște coaste de porc cu marinată specială, ținute la cuptor în jur de 40 de minute. Ca garnitură, chef Tand a pregătit inele de ceapă (onion rings).

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x