Antena Căutare

Anunț important! Ludovic Orban a spus cum vor fi plătite pensiile

pensiile vor fi plătite în scurt timp

Anunț important! Ludovic Orban a spus cum vor fi plătite pensiile
Ludovic Orban a spus cum vor fi plătite pensiile

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seară că pensiile vor fi plătite în scurt timp, iar cauza care a generat o decalare faţă de termen o reprezintă zilele libere de sărbători.


"Din cauza faptului că au fost zile libere există, nici măcar nu putem să îi spunem întârziere, o decalare a termenului de plată a pensiilor. Pensiile vor fi plătite cu o decalare de trei-patru zile, care s-a datorat faptului că au existat zile libere şi că, practic, astăzi e prima zi lucrătoare. (...)

Atâtea fake news-uri am văzut pe tema pensiilor, atâtea fake news provocate în fiecare zi fără să aibă nicio sursă, pur şi simplu numai de a menţine o dezbatere pe Legea pensiilor. (...) Noi am prevăzut în Legea bugetului de stat banii necesari pentru aplicarea Legii pensiilor, ca să fie limpezi toate lucrurile pe tema asta", a afirmat premierul la Digi 24.


Orban a mai spus că PNL îşi menţine poziţia faţă de pensiile speciale şi chiar s-a discutat despre posibilitatea convocării unei sesiuni parlamentare extraordinare pentru desfiinţarea acestora.

(susa: Agerpres)

Românii mănâncă tot mai des în oraş, la restaurant! Valoarea industriei a crescut cu 16% doar în ultimul an... Companiile americane de media şi entertainment au cheltuit anul trecut 121 de miliarde de dolari pentru conţinut origina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x