Antena Căutare

Ce a putut găsi o turistă în camera de hotel. A rămas fără cuvinte atunci când a deschis dulapul VIDEO

O turistă și soțul ei au avut parte de o experiență neplăcută în timpul vacanței lor din Mexic. Cei doi au trăit un adevărat șoc atunci când au descoperit ce se afla, de fapt, în dulapul din camera hotelului lor.

Ce a putut găsi o turistă în camera de hotel. A rămas fără cuvinte atunci când a deschis dulapul VIDEO
Ce a putut găsi o turistă în camera de hotel. A descoperit o ușă secretă în dulap iar când a deschis-o a rămas mută de uimire | Captură Video

O turistă a povestit în mediul online că a făcut o descoperire cel puțin neașteptată în timp ce se afla în vacanță. Mai exact, aceasta a avut parte de un real șoc atunci când a deschis dulapul camerei de hotel în care era cazată. Femeia a dezvăluit că nu i-a venit să creadă ce a găsit și a explicat că s-a simțit „ca în filmele de groază”. Despre ce este vorba.

O turistă și partenerul acesteia au avut parte de o surpriză neplăcută în timpul vacanței lor din Mexic. Diana Ramirez a documentat întreaga întâmplare pe contul personal de TikTok, iar internauții au rămas, la rândul lor, complet uimiți și totodată, îngrijorați.

Descoperire neașteptată în camera de hotel. Ce au putut găsi doi soți în dulap

Cei doi soți s-au cazat într-o cameră de hotel, iar mai apoi au deschis dulapul pentru a-și putea aranja hainele. Pe lângă rafturi însă, dulapul ascundea și un secret nebănuit. Aceștia au observat rapid o deschizătură care se putea zări pe spatele dulapului.

Atunci când au deschis locul cu ajutorul unui card, mare le-a fost mirarea când bucata de lemn s-a deschis și a dat către o ușă mică. Curioși să afle ce se ascundea în spatel ei, cei doi soți au descoperit un pasaj secret care ducea către un tunel lung și întunecat.

La unul dintre colțuri, se poate observa o altă ușă care duce spre un alt coridor întunecat, pavat cu piatră. Uimită și speriată de descoperirea ei, turista a pus mâna pe telefon și a filmat totul. În scut timp, filmulețul a ajuns viral pe rețelele de socializare și le-a dat de gândit internauților. Practic, oricine știa de existența acelui pasaj, putea să intre oricând în camera lor, fără ca ei să știe. Tunelul secret putea fi folosit chiar și de personalul hotelului, în diverse scopuri ascunse.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul a fost distribuit rapid pe rețelele de socializare, având peste 5,1 milioane de vizualizări, dar și mii de comentarii de la internauții speriați de descoperire. Mai multe persoane și-au dat cu părerea despre motivul pentru care ar exista acel tunel.

Au apărut, astfel, mai multe idei privind existența holului secret, de la spionarea oaspeților, la implicarea hotelului într-o bandă criminală ce se ocupă de trafic de persoane, sau chiar existența tunelului pentru ca anumiți oameni periculoși să se poată ascunde sau fugi.

„La hotelul unde lucrează sora mea, proprietarul este implicat cu niște oameni periculoși. Au făcut așa ceva la hotelul lor, tuneluri ascunse, pentru a scăpa în cazul în care vin să-i caute", a fost unul dintre comentarii.

La rândul său, turista a glumit că a găsit „Narnia” în dulapul din hotel, punctând că experiența i-a lăsat însă mai degrabă senzația unu film de groază.

Cel mai descurcăreț pescăruș! A „jefuit” un supermarket în plină zi și a scăpat nepedepsit | VIDEO... Cum a reacționat un șofer atunci când a găsit un bilet în care un vecin îi cerea să își mute mașina. Reacția lui a deven...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x