Antena Căutare

Ce a putut să facă un bărbat din Suceava după ce și-a visat prietenul mort

Autoritățile au avut parte de un caz inedit în Suceava. Preotul a fost nevoit să sune a 112.

colaj preot ortodox cu o cruce în mână, crucea dintr-un cimitir în timpul unui apus și lumânări aprinse Galerie
Un bărbat din Suceava și-a visat prietenul mort | Shutterstock

Polițiștii i-au făcut dosar penal unui bărbat din Suceava care, în urma unui vis, a comis o infracțiune gravă. Preotul a fost cel care a descoperit totul și a alertat autoritățile.

Citește și: PROFANARE! Ungurii au acoperit cu saci de gunoi crucile eroilor români din cimitirul Valea Uzului!!! ”Sunt amplasate ilegal!”

Cazul a tulburat întreaga comunitate. Defunctul fusese îngropat cu doar trei zile înainte de incident.

Citește și: Semnal de alarmă! Țara în care se pregătesc 1,5 milioane de morminte pentru victimele coronavirusului. "Asta e realitatea cu care ne confruntăm"

Ce a putut să facă un bărbat din Suceava după ce și-a visat prietenul mort

Un bărbat din localitatea Corocăieşti, județul Suceava, și-a visat prietenul mort cu doar câteva zile în urmă. Conform unei surse, în vis, Viorel îi spunea că ar fi încă în viață. Astfel că, bărbatul s-a dus în cimitir și i-a dezgropat cadavrul.

Citește și: Donald Trump este acuzat de profanare de morminte. Documente explozive, din campania electorală, au fost scoase la lumină: „A promis să distrugă tot”

Acesta voia să se asigure că prietenul său este într-adevăr mort, deși paricipase la înmormântarea acestuia. Preotul din localitate a alertat forțele de ordine și i-a anunțat pe cei din familia defunctului, după ce a găsit coșciugul scos din mormântul proaspăt săpat.

Citește și: 20 de ani fără ”Prințesa inimilor”! Hoții au încercat să profaneze mormântul Dianei: ”Un bărbat care i-a promis că o va urmări până în ziua în care va muri!”

În urma incidentului, bărbatul a fost internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

Citește și: Parchetul Militar a început cercetările după apariția imaginilor secrete de la Colectiv! Se fac verificări și pentru profanare de cadavre!

Reprezentanții IPJ Hunedoara au declarat că: „Deplasându-se la fața locului, preotul a observat că, într-adevăr, mormântul este săpat, pământul înlăturat, iar capacul sicriului este deschis, motiv pentru care a sunat imediat la numărul de urgență 112.

Citește și: S-a îmbătat criță, iar când și-a revenit, avea două cranii de om în geantă! După ce a aflat ce a făcut, și-a pus mâinile în cap! „Îmi pare rău”

Polițiștii care au ajuns la fața locului i-au găsit pe preot, pe membrii familiei defunctului, precum și pe autorul comiterii faptei, Ilie R., de 45 ani, din Stroiești.”

Citește și: „Tati, te iubim!”. Cum a fost înhumat, de fapt, Michael Jackson. Familia lui a luat o decizie neobișnuită, pentru ca mormântul să nu îi fie profanat

Conform sursei citate anterior, Ilie R. este simpatizant al cultului „Oastea Domnului” și, deși a fost prezent la înmormântarea prietenului său, acesta a considerat că Viorel îi transmite un semn că ar fi în viață și trebuie salvat.

Citește și: Profanarea crucilor eroilor români de către un grup de unguri, în cimitirul Valea Uzului, a fost filmată! Au fost înregistrați în timp ce le înveleau cu saci de gunoi - Video

Ilie R. are acum dosar penal pe baza infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte. Acest caz a luat prin surprindere întreaga comunitate și a lăsat îndurerată familia defunctului, care nici nu a avut timp să se liniștească după înmormântarea recentă a acestuia.

Hotelul de 5 stele pentru găini unde înaripatele ascultă muzică și au parte de facilități de top. Cât costă o singură zi... Sânii acestei femei sunt atât de mari încât nu îi încap în mașină! Cu toate acestea ea își dorește o nouă intervenție de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x