Antena Căutare

Cel mai descurcăreț pescăruș! A „jefuit” un supermarket în plină zi și a scăpat nepedepsit | VIDEO

Întreg filmul jafului a fost surprins de un trecător, martor la infracțiunea pescărușului. Imaginile cu acesta în timp ce intră într-un magazin și fură un sandviș cu ton au ajuns acum virale.

imagini cu un pescarus care intră într-un supermarket și fură un sandviș de pe raft
Imaginile care pescărușul care intră într-un supermarket și fură un sandviș de pe raft au devenit virale | Capturi TikTok

Un pescăruș înfometat a devenit pe vedetă pe internet după ce a intrat „prin efracție” într-un supermarket. Pasărea a pășit în magazin nestingherită, a luat de pe unul dintre rafturile de jos un sandwich și s-a poziționat lângă ușile automate așteptând un trecător să le deschidă. Întregul moment a fost filmat și acum face înconjurul rețelelor sociale.

Un pescăruș a fost filmat în timp ce fură un sandviș dintr-un magazin

Pescărușul, cunoscut după numele Gus este deja un client obișnuit al magazinului, după ce în trecut a mai fost surprins furând o pungă de chip-uri. De data aceasta, se pare că a avut poftă de un sandviș cu ton, așa că a intrat să se autoservească.

Întâmplarea haioasă a avut loc într-un supermarket Co-op din Aberdeen, din Scoția, iar pasărea extrem de obișnuită cu oamenii a avut un plan bine pus la punct.

Veberley Macdonald aștepta în fața magazinului atunci când a văzut pescărușul descurcăreț intrând. Pentru că pe Gus îl precede reputația, aceasta a scos imediat telefonul și a început să filmeze, iar așteptările nu i-au fost înșelate.

Citește și: O femeie este nevoită să facă un gest rușinos din cauza motanului său. Ce face felina în timpul nopții: „Mi-am contactat vecinii”

Ea a urmărit cum pasărea și-a calculat perfect intrarea pe ușile automate și a mers direct către raftul pe care erau așezate sandvișurile cu ton ambalate. Sărind pe raft, pescăruşul a înșfăcat produsul cu ciocul şi s-a întors spre ieşire, dar era la un pas de a fi prins flagrant pentru că nu este suficient de mare încânt să declanșeze senzorul de mișcare.

Cu toate acestea, un complice neașteptat l-a ajutat să iasă, apropiindu-se de uși pentru a se deschide. Și chiar când se pregătea să evadeze cu sandvișul cu ton în cioc, un alt trecător a încercat să oprească ilegalitatea.

Dar Gus nu ajunsese atât de departe ca să eșueze acum și a reușit să o fenteze pe femeia care a încercat să îi pună bețe în roate.

Totul a fost filmat de Veberley care apoi a postat imaginile în mediul online. Impresionați, internauții au reacționat imediat și au distribuit clip-ul amuzant care acum face înconjurul Internetului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un porumbel „mutant” a fost filmat și imaginile au devenit virale pe TikTok. Cum arată pasărea care i-a speriat pe mulți

Perseide 2023. Când are loc evenimentul și cât de afectată va fi fiecare zodie în această zi... Ce a putut găsi o turistă în camera de hotel. A rămas fără cuvinte atunci când a deschis dulapul VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x