Antena Căutare

FOTO! Coliziune puternica intre un motociclist si un pescarus

Un pilot care participa la sesiunea de calificari pentru o competitie de motociclism a fost izbit in plin de un pescarus.

Ian Hutchinson conducea motocicleta cu 273 de kilometri pe ora in momentul in care pasrea care zbura la joasa altitudine a lovit parbrizul. Acesta s-a spart complet, iar cioburile de sticla s-au indreptat catre pilotul care s-a ferit cat a putut pentru a nu intra in coliziune directa cu pescarusul.

Pilotul motocicletei Yamaha de 1.000 de centimetri cubi nu a fost ranit in urma incidentului. Pasarea insa a suferit rani grave la nivelul unei aripi si a fost transportata la un spital veterinar.

La momentul impactului, Ian Hutchinson participa la sesiunea de calificari pentru cursa o cursa de Superbike organizata pe insula britanica Isle of Man. Potrivit Daily Mail, barbatul s-a calificat pe locul 17 in ciuda evenimentului neplacut care a avut loc.

Cursa la care a participat ulterior se diferentiaza de celelalte concursuri de motociclism prin faptul ca vehiculele pe doua roti nu sunt standard, ci au performante imbunatatite special pentru competitii.

Foto: pnwriders.com

Ziua Mondiala Antifumat - cat de daunator este tutunul... VIDEO! Florida: O veverita a oprit un tren intr-un parc de distractii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x