Antena Căutare

O blondă HOT caută pe cineva pe net să o lase gravidă, pentru că mama ei vrea nepoţi. Bărbaţilor, o ajutăm?

O rusoaică senzuală a postat pe un site de socializare un mesaj care a pus pe jar bărbaţii liberi şi disponibili care vor să devină tătici!

O rusoaică senzuală a postat pe un site de socializare un mesaj care a pus pe jar bărbaţii liberi şi disponibili care vor să devină tătici!

Anunţul blondei este cel puţin neobişnuit, la o primă vedere! Tânăra anunţă că îşi caută un bărbat care să o facă mamă, chiar dacă nu ajunge să aibă o relaţie stabilă.Tânăra vrea să scape astfel de insistenţele mamei sale şi să facă un bebeluş.

„Mama mea are nevoie de nepoţi, pentru a le dărui toate hăinuţele de copii pe care le-a colecţionat de-a lungul timpului. Dar nimeni nu vrea să se însoare cu mine. Aşadar, dacă sunteţi tânăr, puternic şi sănătos, contactaţi-mă. Mama mea va selecta candidaţii şi va anunţă câştigătorul”, a scris tânăra pe internet.

Asaltul doritorilor

Cum era de aşteptat, mai ales că Elena este extrem de frumoasă, anunţul sau nu a rămas fără ecou. Elena a fost asaltată cu mesaje de la bărbaţi, unii arătându-se contrariaţi de comportamentul mamei sale, alţii fiind foarte dornici să o ajute.
“Hmmm, o femeie neajutorată, sunt aici să o ajut!”, “Sunt tânăr, sănătos şi puternic şi gata să te ajut!”, “Aş fi dornic să te ajut, însă mama ta e un coşmar!”, i-au scris tinerii că răspuns la anunţul ei.

Deocamdată, rusoaica încă nu a făcut selecţia, cert este că va fi o mămică tânără şi frumoasă!

Sursă: Daily Mail

Un om bătut de soartă, întrebat de un om bogat de ce zâmbește, dacă este sărac lipit. Răspunsul te va copleși... Vă mai amintiți de ea? A dansat cu Di Caprio în Titanic și acum e o superbă domnișoară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x