Antena Căutare

O femeie a fost condamnată la închisoare după ce i-a impus fiicei sale să țină dietă. Ce a declarat tatăl fetei

O italiancă a fost condamnată la închsoare după ce și-a obligat fiica să țină dietă. Femeia era îngrozită că se va îngrășa.

colaj judecător care lovește cu ciocănelul și picior de femeie care se urcă pe cântar Galerie
A ajuns după gratii după ce și-a obligat fiica să țină dietă | Shutterstock

O femeie în vârstă de 53 de ani din Italia a fost condamnată la 1 an și 4 luni de închisoare după ce și-a obligat fiica să țină dietă.

Citește și: O italiancă a înșelat statul timp de cinci ani. Cine i-a fost complice și cum a obținut peste 100.000 de euro fără să muncească

O femeia a fost condamnată la închisoare după ce i-a impus fiicei sale să țină dietă. Ce a declarat tatăl fetei

Italianca de 53 de ani și-a obligat fiica să țină o dietă strictă, astfel încât să nu depășească 47 de kilograme. Aceasta a fost condamnată pentru rele tratamente aplicate minorului.

Mai mult decât atât, femeia îi spunea în permanență fetei că este „urâtă și grasă”, potrivit Digi24. în acest mod o obliga să respecta dieta strictă stabilită de femeie.

Citește și: Un bărbat a descoperit că este căsătorit de 42 de ani cu un alt bărbat pe care nu-l cunoștea. Cum a fost posibil

Dieta impusă adolescentei consta în legume, privând-o astfel de alte alimente cu valoare nutrițională ridicată. Astfel i-a pus în pericol dezvoltarea sănătoasă. Totodată, mama o cântărea de mai multe ori pe zi, satfel încât să fie sigură că urmează dieta impusă.

Tribunalul din Como a dat sentința la începutul anului. Pedeapsa însă este mai mică decât cea cerută de procurori. Aceștia ceruseră 2 ani pentru mama care și-a maltratat copilul.

Citește și: Gabriel a dormit pe străzi în Italia, iar acum are propria afacere de succes. Cum și-a îndeplinit visul

În timpul pronunțării sentinței, femeia nu s-a aflat în sala de judecată. Alessandra Colombo Taccani solicitase achitarea ei, dar și o altă încadrare juridică a faptei. Însă Francesca Banfi, judecătoarea care a preluat cazul, nu a fost de acord, aceasta acceptând toate cererile parchetului. Însă a stabilit o pedeapsă mai mică pentru femeie.

Citește și: Cum i-a păcălit un român pe toți că e fiul unui afacerist prosper. Primea mese gratuite la restaurant și plimbări cu elicopterul

Tatăl copilei s-a aflat în sală la pronunțarea sentinței. Acesta a încercat să o apare, susținând că: „Nu a fost nicio intenție de a-i provoca fiicei noastre durere și suferință.”

Citește și: Tinerii adulți refuză să părăsească casa părinților. La ce a recurs o italiancă pentru a-și face copiii să plece de acasă

Cazul a ajuns în atenția procurorilor, după ce un cadru medical a observat că alimentația adolescentei de 16 ani era necorespunzătoare. Acesta a întocmit un raport medical pe care, ulterior, l-a înaintat Poliției, iar mai apoi a ajuns la Parchet.

Citește și: El este cel mai sexy preot din Italia. Are 21 de ani și a renunțat la cariera de model pentru preoție

În urma anchetei s-a stabilit că adolescenta a suferit niște abuzuri care i-au afectat starea de sănătate și fizică, și psihică.

Cazul a revoltat întreaga societate, mai ales luând în considerare atitudinea soțului femeii în cauză. El a mediat relația dintre mamă și fiică, iar avocatul familiei a susținut și după pronunțarea sentinței că nu era cazul unei astfel de pedepse.

Pentru a nu atrage ghinionul în propria casă, nu împrumuta niciodată aceste lucruri... Rugăciuni pentru Postul Mare. Rostește în fiecare zi din prima săptămână aceste rugi pentru binecuvântare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x