Antena Căutare

O femeie a găsit un bilet lăsat în geamul mașinii. Vecinii i-au lăsat un mesaj complet neașteptat. Ce a citit

Când s-a întors la mașină, o femeie a observat că pe geamul vehiculului se află un bilet. Când l-a citit și a descoperit despre ce este vorba, aceasta a rămas fără cuvinte.

bilet lasat in masina Galerie
Vecinii i-au lăsat un mesaj complet neașteptat | sursa foto: Shutterstock

Fiindcă nu găsea alt loc disponibil în preajma locuinței sale, o femeie a ales să își parcheze mașina în dreptul unor case din vecinătatea sa, adică la vecinii din colț. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a revenit la mașină, a doua zi. A găsit pe parbriz un bilet și, când l-a citit, a rămas imediat fără cuvinte.

O femeie a găsit un bilet pe geamul mașinii sale și după ce l-a citit a avut parte de o surpriză uriașă

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Charlotte Gascoigne din Marea Britanie. Fiindcă nu găsea un loc de parcare chiar în fața sau în imediat apropiere a casei sale, aceasta a fost nevoită să își parcheze vehiculul după colțul casei sale, în fața caselor unor vecini.

Citește și: Un bărbat era la supermarket atunci când a văzut un bilet pe o casoletă cu pui. Când l-a citit a avut o surpriză. Ce scria pe el

Mama a explicat faptul că strada era plină și că respectivul loc de parcare găsit de ea nu era marcat ca fiind un loc de parcare cu regim special. Și-a lăsat mașina acolo și, a doua zi, când a vrut să plece la serviciu, a remarcat faptul că pe geamul vehiculului se afla un bilet.

Curioasă din fire, aceasta s-a apropiat, a luat hârtia și a citit mesajul. Nu mică i-a fost surpriza atunci când înțeles despre ce este vorba, de fapt. Practic, vecinii ei au fost într-atât de deranjați că aceasta și-a lăsat mașina lângă casele lor, încât au simțit nevoia să scrie asta într-un bilet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Bună. Te rugăm, poți să nu-ți mai parchzi mașina aici? Locurile acestea sunt pentru cei care stau în aceste case”, scris în bilet, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Un bărbat a găsit pe o bancă un câine, cu un bilet lângă el. Când a citit mesajul, omul a făcut o descoperire neașteptată

Indignată, mama a pus mâna pe un pix și a lăsat un răspuns pe măsură: „Bună. Și eu locuiesc în zonă și îmi pare rău, dar atunci când nu mai sunt locuri de parcare în rest nu am de ales. Sunt opt locuri la patru case, deci e loc pentru noi toți”, a scris femeia.

Întreaga întâmplare a fost dezvăluită în cadrul unui clip video publicat pe TikTok. Nu a durat mult și numeroase persoane au reacționat și i-au dat dreptate femeii.

Iluzie optică virală. Câte femei poți să vezi în această imagine? Răspunsul pe care puțini îl ghicesc din prima... Ce a putut să ceară o mireasă surorii sale, chiar cu puțin timp înainte de nuntă! Femeia a recunoscut totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x