Antena Căutare

O femeie a găsit un șervețel misterios pe mânerul mașinii. L-a aruncat, dar i s-a făcut rău și a ajuns la spital. Ce a urmat

Când s-a apropiat de mașina personală, o tânără a găsit un șervețel lăsat pe mânerul vehiculului. L-a luat și l-a aruncat, dar nu a durat mult și femeii i s-a făcut rău. A ajuns de urgență la spital, în stare gravă. Medicii i-au dat o veste ce a lăsat-o fără cuvinte.

colaj foto cu erin mims si servetelul gasit pe manerul masinii Galerie
La scurt timp după ce a atins șervețelul misterios, femeia a ajuns de urgență la spital | facebook/dailymail.co.uk

Femeia se afla în oraș împreună cu soțul ei atunci când cei doi au decis să meargă acasă. S-au dus la mașină, dar acolo tânăra a observat că pe mânerul portierei se află un șervețel înfășurat. Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia l-a aruncat, apoi a vrut să se spele pe mâini. Câteva minute mai târziu, aceasta a început să se simtă rău și a fost dusă de urgență la spital. Acolo, medicii i-au dat o veste ce a bulversat-o complet.

O femeie a vrut să arunce șervețelul misterios găsit pe mânerul mașinii, dar i s-a făcut rău și a ajuns la spital

Erin Mims se afla în oraș îmrpeună cu soțul ei, ca să-și sărbătorească ziua de naștere. Când au terminat de servit masa la un restaurant din Houston, Texas (Statele Unite ale Americii), cei doi au decis să plece acasă. Tânăra s-a apropiat de mașina personală și, când a vrut s-o deschidă, a remarcat faptul că pe mânerul portierei se afla un șervețel misterios.

Citește și: O fetiță a lăsat chelnerilor un mesaj scris pe un șervețel. Când au citit, toți au rămas fără cuvinte. Ce a vrut să le transmită

„Nu m-am gândit la nimic, doar l-am luat și l-am aruncat. Am deschis ușa cu vârful degetelor și mi-am întrebat soțul dacă el a pus șervețelul pe ușă. A spus că nu”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Femeia s-a întors la restaurant ca să se spele pe mâini înainte de-a pleca spre casă. S-a urcat apoi în mașină și a plecat. După doar câteva minute, aceasta a început să simtă furnicături în mână și de-a lungul brațului. Cinci minute mai târziu, Erin Mims a început să se simtă din ce în ce mai rău și să aibă mari dificultăți în a respira. Pieptul a început să o doară, a început să aibă probleme cu vederea și pulsul i-a crescut considerabil.

Citește și: Cum se folosește mânerul de la geamul mașinii, de fapt. Trucul ce face senzație pe TikTok și pe care nu mulți îl știu

Soțul femeii a dus-o de urgență la spital, acolo unde medicii i-au făcut numeroase analize de sânge, de urină și imagistice. Concluzia acestora a fost că, cel mai probabil, cineva a încercat s-o răpească pe femeie.

„Ceea ce a început ca o zi minunată a ajuns apoi să fie unul dintre cele mai înfricoșătoare momente din viața mea”, a mai mărturisit femeia.

În ciuda tuturor analizelor, doctorii nu și-au putut da seama ce anume a făcut-o pe femeie să se simtă atât de rău, dar au spus că în mod clar este vorba despre o otrăvire, cauzată de șervețelul găsit pe mânerul mașinii.

Erin Mims a ales să își facă publică povestea pentru a-i ajuta și pe alții să nu treacă prin această situație și să fie cât mai precauți atunci când ajung în situații similare.

Când a auzit ce a putut spune viitorul mire, mireasa a anulat nunta imediat. Mulți i-au dat dreptate femeii... Un bărbat a refuzat să mai meargă la nunta surorii atunci când i-a auzit condiția. Ce i-a cerut mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x