Antena Căutare

O femeie s-a înfuriat imediat, după ce a găsit un bilețel lăsat de electricianul ei pe canapea. Ce i-a mărturisit bărbatul

Maceon McCracken, o femeie din Statele Unite, a luat atitudine în fața unui electrician, care a avut un comportament nepotrivit, deși era conștient că aceasta este căsătorită.

canapea maro
O femeie s-a înfuriat imediat, după ce a găsit un bilețel lăsat de electricianul ei pe canapea. Ce i-a mărturisit bărbatul | Shutterstock

Experiența neplăcută a fost împărtășită de Maceon pe platforma TikTok, în încercarea de a atrage un semnal de alarmă.

Citește și: Femeia care nu și-a spălat niciodată lenjeria de pat și doarme pe o saltea mai veche de 100 de ani. De ce trăiește așa

O femeie s-a înfuriat imediat, după ce a găsit un bilețel lăsat de electricianul ei. Ce i-a mărturisit bărbatul

Maceon a explicat că incidentul a avut loc în timp ce lucra în magazinul de mobilă al soțului său. "În timp ce soțul meu, Colton, și tatăl său, Dave, se aflau acolo, electricianul a venit pentru a repara ventilatorul amplasat deasupra mea în acest moment", a menționat ea.

În timp ce ajuta la rearanjarea pieselor de mobilier pentru a permite accesul electricianului cu stivuitorul, Maceon i-a cerut un lucru, însă electricianul i-ar fi dat un răspuns care a neliniștit-o:

"I-am spus să vină să mă ajute cu paturile, iar el a fost ceva de genul 'Oh, oricum prefer să primesc indicații de la tine'."

Citește și: O femeie din Dubai le-a arătat internauților cum arată o zi din viața ei de casnică: „A fi fabuloasă este o ocupație”

Deși a găsit replica electricianului ciudată, Maceon a decis să o ignore și să își continue activitatea în birou. Cu toate acestea, un nou incident s-a produs când electricianul a cerut să folosească toaleta. În timpul acestei conversații, el i-a spus femeii că "arată minunat", adăugând că "i-a frânt inima când a aflat că e căsătorită".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Cu toate astea, nu mă încurcă cu nimic, și dacă vrei să ieșim undeva, dă-mi de veste. Ți-am lăsat o notiță sub pernele unei canapele de acolo pe care am mutat-o", a spus electricianul.

Revoltată de comportamentul electricianului, Maceon i-a povestit soțului său despre confesiunea lui. După ce a plecat, femeia a găsit biletul și l-a citit.

"Nu încerc să te pun în dificultate, dar ești absolut frumoasă, chiar și dacă ești căsătorită. Dacă dorești să ne distrăm sau să facem ceva împreună, sunt dispus să accept", a scris electricianul.

Soțul femeii a discutat cu electricianul și i-a atras atenția asupra faptului că "nu mai trebuie să lase notițe pentru soția lui, pe canapelele lor". Bărbatul și-a cerut scuze, spunând că nu a fost decât o neînțelegere.

Urmăritorii de pe platforma TikTok i-au sugerat cuplului să depună o plângere la angajatorul electricianului și să semnaleze comportamentul său nepotrivit. "Aș fi trimis nota aceea șefului său", a afirmat unul dintre utilizatori. Un alt comentariu sugera: "Ar fi trebuit să las o recenzie pe Google, să discut cu departamentul de resurse umane dacă ar fi existat așa ceva și să caut un alt electrician".

O femeie a simțit că nu e singură în parc și a început să filmeze. Când a revăzut imaginile s-a speriat de creatura din ... Mergea cu mașina pe un drum întunecos de pădure când i-a apărut asta în față. Ce a descoperit șoferul autovehiculului | ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x