Antena Căutare

O tânără a cumpărat salată din supermarket și când s-a uitat mai atent a observat că ceva se mișcă în pachet: ”E cu surprize”

O tânăra a avut o surpriză neplăcută atunci când a privit mai atent salata pe care o achiziționase din supermarket.

colaj de imagini cu o broasca intr-o cutie de salata Galerie
O tânăra a avut o surpriză neplăcută atunci când a privit mai atent salata pe care o achiziționase din supermarket.

Un clip postat de o româncă a ajuns viral pe Tiktok. Fata a postat ce a găsit în salata cumpărată de la magazin.

Citește și: Ce sunt cercurile de zâne misterioase care apar peste tot în jurul lumii. Specialiștii caută o explicație de peste 50 de ani

O tânără a cumpărat salată din supermarket și când s-a uitat mai atent a observat că ceva se mișcă în pachet.

Pe Tiktok s-a viralizat un clip cu descoperirea șocantă a unei tinere. Aceasta a achiziționat o cutie de salată de la magazin și ulterior a remarcat prezența unei vietăți în pachet.

În imagini se observă că broască se agită în încercarea de a ieși din pachetul de plastic, care era închis. Vietatea, care nu e foarte mică, se străduiește să găsească ieșirea, însă fără succes.

Clipul a strâns o mulțime de reacții în mediul online. Unii internauți au glumit pe seama descoperirii, în timp ce altora broasca le-a provocat repulsie.

”Salată cu pui de baltă”, a scris cineva în comentarii și glumele au continuat: ”Să mai spună cineva că nu-i proaspătă”, ”Suni la ei și spui că proteina ți-a mâncat carbohidrații”, ”Salată proteică”, ”E salată cu surprize”, ”Mamă ce fresh e salata aia”.

Citește și: A pornit camera să filmeze un TikTok, dar un fenomen straniu a avut loc. Ce a apărut în cadru, deși era singur acasă

Atenție! Sunetul folosit de către utilizatorul Tiktok pentru a realiza acest material conține limbaj licențios!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cazurile în care sunt găsite vietăți în pachetele de verdețuri nu sunt atât de rare. În 2019, cercetătorul Daniel Hughes de la Universitatea din Illinois a efectuat o analiză pentru a vedea câte „vertebrate sălbatice” au fost găsite în produsele preambalate într-un interval de 15 ani.

Potrivit echipei sale, buletinele de știri au informat despre 40 de incidente unice în care diferite persoane au găsit broaște, păsări sau rozătoare în verdețurile ambalate în pungi sau cutii între 2003 și 2018.

Amfibienii și reptilele (broaște de copac, broaște râioase, șopârle și șerpi) au reprezentat 30 din cele 40 de incidente, iar cele mai multe dintre creaturi erau moarte. Restul erau alte tipuri de animale (păsări, rozătoare și lilieci).

Citește și: Iluzie optică virală care dezvăluie o trăsătură de personalitate ascunsă. Ce vezi în imagine spune multe despre tine

Ce sunt cercurile de zâne misterioase care apar peste tot în jurul lumii. Specialiștii caută o explicație de peste 50 de... Un bărbat a stat izolat 25 de ani în deșert sculptând peșteri. Cum arată palatul său de nisip cu baie, bucătărie și dorm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x