Antena Căutare

Polițistă, cercetată disciplinar după ce a oprit un șofer. Ce adevăr rușinos s-a aflat despre omul legii, când s-au întâlnit

O polițistă a oprit o mașină în trafic, dar nu se aștepta la ce a urmat. Acum, întreaga ei carieră atârnă de un fir de ață. De unde o cunoștea șoferul mașinii și ce secret rușinos a dezvăluit despre ea.

imagine cu o polististă în timp ce îi ia declaratie unui barbat langa masina
Polițistă, cercetată disciplinar după ce a oprit un șofer. Ce adevăr rușinos s-a aflat despre omul legii, când s-au întâlnit | Shutterstock

O polițistă se afla la locul de muncă atunci când totul a luat o întorsătură neașteptată. Deși ea a vrut doar să își facă treaba, ghinionul a făcut ca șoferul pe care l-a oprit să o recunoască. Totul a început după ce bărbatului i s-a cerut să se legitimeze, însă acesta a recunoscut omul legii, iar situația a devenit realmente incomodă.

Polițistă, cercetată disciplinar după ce a oprit un șofer. Ce adevăr rușinos s-a aflat despre omul legii, când s-au întâlnit

Departamentul de Poliție din Minneapolis a anunțat că a pornit o investigație după ce unul dintre ofițerii săi a fost recunoscut drept model OnlyFans de către un șofer pe care l-a oprit în trafic. Un purtător de cuvânt al departamentului de poliție a confirmat că șeful a ordonat o ancheta după ce oprirea traficului a fost efectuată de un ofițer de patrulă al Secția 4, în decursul săptămânii trecute, relatează unilad.com.

Șoferul mașinii care a fost oprită a declarat pentru Fox9 News că a vorbit cu ofițerul în vârstă de 35 de ani aproximativ 10 minute, înainte să-și dea seama că o recunoaște. Se pare că că acesta îi urmărea contul de pe platforma pentru adulți de cinci luni, timp în care se presupune că a văzut-o în ipostaze explicite.

Citește și: Ce făcea în timpul nopții o polițistă de 29 de ani care a fost suspendată din funcție. Ocupația îi poate aduce sancțiuni severe

„Apoi am vorbit puțin și am verificat și am spus: „Omule, are o pagină de OnlyFans. O urmăresc”, a spus șoferul care ulterior a adăugat că a văzut-o în ipostaze intime alături de un bărbat, despre care crede că este soțul ei, pe platforma online.

După ce bărbatul și-a dat seama cine este cea care l-a oprit, perspectiva lui asupra situației s-a schimbat. „Nu mă mai poți aresta; Te-am văzut în intimitate”, a spus el.

„Nu aș vrea să mă arestezi, la scurt timp te-am văzut în ipostaze de cuplu, alături de soțul tău, contra unei sume de 29,99 Pur și simplu nu te pot respecta pe tine sau locul în care lucrezi”, a adăugat bărbatul.

Evident, politica Departamentului de Poliție din Minneapolis interzice angajaților să lucreze în afara serviciului „în următoarele condiții:... orice formă care implică afișarea nud, seminud sau topless”.

După întâlnirea neașteptată dintre cei doi, un purtător de cuvânt al departamentului de poliție a declarat: „Luăm în serios orice acuzație de încălcare a politicii și șeful a ordonat o anchetă”.

Citește și: O profesoară a fost concediată după ce i-a fost descoperit contul de Instagram. Cum se putea poza cadrul didactic FOTO

Primarul Jacob Frey și-a împărtășit și el gândurile cu privire la această chestiune într-o declarație emisă prin intermediul unui purtător de cuvânt, care spune: „Dacă doar vorbim despre poze nud monetizare online, primarul nu are nicio problemă. Cu toate acestea, șeful va stabili dacă există sunt încălcări ale politicii.”

Site-ul OnlyFans al polițistei oferă abonaților acces la „imagini de amator” și „fotografii personalizate”, potrivit contului. Capturile de ecran realizate de aceeași sursă arat că ofițerul s-a descris pe site drept o „creatoare de conținut sexy, cu spirit liber, excesiv de optimistă”.

Ce înseamnă dacă vezi aceste linii când privești către un bec aprins. Este semnul unei probleme importante de sănătate... Ea e fostul model Playboy care câștigă sume enorme pe oră ca antrenor personal virtual. Dar bărbații nu o plătesc doar p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x