Antena Căutare

Record absolut în Honduras! Aproape 3.000 de persoane au realizat cel mai mare brad uman din lume

Recordul pentru cel mai mare brad uman de Crăciun a fost stabilit anul trecut, mai exact la 1 decembrie 2014, în Honduras, potrivit site-ului Guinness World Records.

Recordul pentru cel mai mare brad uman de Crăciun a fost stabilit anul trecut, mai exact la 1 decembrie 2014, în Honduras, potrivit site-ului Guinness World Records.

La realizarea lui au contribuit nu mai puțin de 2.945 de participanți. O parte dintre ei s-au îmbrăcat în maro, pentru a contura trunchiul, alții în verde, pentru a realiza ramurile, alții în roșu, simbolizând globurile și alții în galben, care au format steaua.

Aceștia s-au adunat în Piața Democrației din apropierea Palatului Prezidențial din capitala Tegucigalpa.

Manifestarea a fost beneficiat de momente artistice, însoțite de mâncăruri tradiționale și de târguri de artizanat. La eveniment a participat și președintele Juan Orlando Hernandez, împreună cu cele două fiice ale sale. "Honduras este o țară care iubește pacea și care-și dorește să trăiască în pace", a spus Hernandez, care a contribuit la promovarea evenimentului, potrivit site-ului www.latintimes.com.

Recordul anterior a fost deținut de Argentina, unde, în 2013, 1.982 de persoane au format un brad uman.

Sursa: Agerpres

Cele mai populare căutări pe Google în 2015! Românii au vrut să afle cine e Dumnezeu şi ce înseamnă puterea destinului... Galerie FOTO! Kim Kardashian și Kanye West au vrut să-și facă nunta aici! Cea mai scumpă construcție din lume costă 300 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x