Antena Căutare

Un brand de sucuri carbogazoase va vinde prima băutură alcoolică

Pentru prima dată în istoria companiei, Coca Cola va vinde prima sa băutură alcoolică.  Va apărea în luna octombrie, în Japonia și este posibil ca băutura să rămână exclusiv în Japonia.

Pentru prima dată în istoria companiei, Coca Cola va vinde prima sa băutură alcoolică. Va apărea în luna octombrie, în Japonia și este posibil ca băutura să rămână exclusiv în Japonia.

Băutura alcoolică va fi lansată oficial în Japonia, în luna octombrie a acestui an și va avea gust de lămâie, a anunțat purtătorul de cuvânt al Coca-Cola, Scott Leith. Aceasta a debutat în mai 2018, în cea mai sudică insulă a Japoniei, Kyushu, iar alcoolul variază între 3% și 7%.

Este creată după o băutură populară conservată japoneză „chu-hi”, realizată dintr-un alcool distilat numit shochu, apă carbogazoasă și aromă, a declarat președintele unității de afaceri Coca-Cola, Jorge Garduño.

"Cred că aici cultura este foarte unică și specială, așa că multe produse care se nasc aici vor rămâne aici"

Lemon-do este prima băutură de acest gen a companiei și poate fi singurul produs de acest gen, de asemenea, Jorge Garduño, a declarat că băutura a fost creată pentru o "felie specifică" a pieței Coca-Cola și va rămâne probabil un produs japonez exclusiv.

"Nu cred că oamenii din întreaga lume ar trebui să aștepte să vadă acest lucru de la Coca-Cola", a spus președintele unității de afaceri Coca-Cola, Jorge Garduño.

Cel mai cunoscut simbol din Costineşti este pe cale să dispară. Epava care a fascinat generaţii întregi are zilele număr... O comună din Caraş-Severin a devenit visul oricărui turist. Verdeaţă, mâncare delicioasă, dar şi un teren de tenis imens...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x