Antena Căutare

Un tânăr a crezut că are apă în urechi și a mers la spital. Medicii au dscoperit ceva complet neașteptat. Peste ce au dat

Un bărbat a crezut că i-a intrat niște apă în urechi după ce a fost la înot și, fiindcă senzația nu dispărea, a decis să meargă la doctor. Medicii au fost uluiți când au văzut ce au descoperit.

barbat la control de ureche Galerie
Bărbatul a descoperit ce lucru neașteptat se ascundea în urechea lui, de fapt | sursa foto: Shutterstock

Un tânăr a decis să meargă la înot și, imediat după, a avut senzația că i-a intrat ceva în ureche. După trei zile în care a așteptat și situația nu s-a îmbunătățit, omul a decis să meargă la doctor, pentru un consult.

Nu mică a fost însă surpriza medicilor atunci când au văzut ce au putut să descopere în urechea pacientului. Povestea a făcut rapid înconjurul lumii.

Un bărbat a crezut că are apă în urechi și a mers la spital, dar medicii au făcut o descoperire neașteptată

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Zane Wedding din Auckland, Noua Zeelandă. Bărbatul a mers la mijlocul lunii ianuarie să se bucure de un moment de relaxare la înot. Totuși, la scurt timp după, acesta a început să simtă că ceva nu este în regulă. Timp de trei zile, tânărul a considerat că, cel mai probabil, i-a intrat niște apă în ureche atunci când a fost la înot. S-a decis totuși să meargă la doctor pentru un control. I s-a dat un antibiotic, dar a considerat că e necesat să meargă și la un consult de specialitate, la ORL.

Citește și: Un tânăr simțea că îl doare urechea, așa că a mers la spital. Medicii au descoperit ceva greu de imaginat. Peste ce au dat

Nu mică a fost surpriza tuturor atunci când s-a descoperit ce se afla în urechea pacientului, de fapt.

Zane Wedding a fost anunțat de către doctor că în interiorul urechii sale se află un gândac care între timp a murit, cel mai probabil la primul control, atunci când s-a introdus soluție cu o seringa pentru a curăța locul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu am mai văzut așa ceva până acum. Am citit despre asta, dar nu am văzut cu ochii mei”, a zis medicul, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Citește și: O tânără a mers la spital fiindcă tușea, dar medicii i-au dat o veste ce i-a schimbat radical viața: „Nu am avut alte simptome”

„Am fost la înot și apoi am venit acasă. Am adormit pe canapea. Pe la miezul nopții m-am trezut cu urechea înfundată. La prima vizită la medic mi s-a dat antibiotic, s-a curățat urechea și mi s-a zis să folosesc un uscător de păr ca să scap de posibilul exces de apă din interior. Nu a ajutat. Apoi am simțit că ceva se mișcă înăuntru și am mers la alt medic, deja aveam probleme de auz”, a povestit Zane Wedding, surprins de cele întâmplate.

Povestea omului a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, mulți fiind uluiți de cele întâmplate.

O femeie și-a cumpărat un sandviș și s-a apucat de mâncat. În câteva minute a făcut o descoperire ce a uluit-o. Peste ce... Joe Beaver nu poate închide ochii și lipește pleoapele cu scotch când vrea să doarmă. De ce se confruntă cu această prob...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x