Antena Căutare

Vecina de la "Neatza" s-a batut cu Ciprian Sora, campionul mondial la K1

Flavia Mihasan, vecina sexy de la "Neatza", a luat lectii de kickboxing de la Ciprian Sora

Frumoasa blonda a facut balet pana sa ajunga in televiziune. Din acest motiv, nu a avut voie sa practice sporturi cu risc ridicat de accident. Acum, Flavia a invatat kickboxing.

Vecina ar putea sa "indoaie un agresor cu pumnalul de vorbe", a spus campionul mondial. Cu toate acestea, Ciprian Sora este de parere ca geanta reprezinta cea mai importanta arma a unei femei.

Asistenta stie sa se apere. Spune ca a mai lovit cu pumnul: se batea cu fratele sau, atunci cand era mica.

Flavia Mihasan a luat pozitia de lupta si a inceput sa loveasca. Puterea si corectitudinea cu care executa miscarile l-au uimit pe luptatorul de K1.

De la miscari simple, in cateva minute, blonda a facut serii de lovituri cu pumnii si picioarele. Ciprian Sora a laudat-o pe vecina sexy si a spus ca dansul a facut-o sa aiba atat de multa forta.

Puteti urmari editia integrala a emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" pe Antenaplay.ro!

FOTO! Angajatii unei firme de design, obligati sa pozeze nud... Horoscop financiar si profesional, cu Anca Martin: "Gemenii si Varsatorii au parte de recunoastere la serviciu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x