Antena Căutare

VIDEO! Horoscop 1 iunie: Vezi ce-ti rezerva astrele!

Cristina Demetrescu a prezentat, la Acces Direct, horoscopul zilei de 1 iunie. Vezi cum va incepe "ciresarul"!

Pe 1 iunie, se produce o prabusire din punct de vedere energetic, situatie care ii afecteaza profund pe sagetatori. Eclipsa de Luna poate provoca perturbatii la nivel de credinta si spiritualitate.

Berbecii au o zi destul de grea, mai ales daca sunt nevoiti sa treaca anumite examene. Sunt debusolati si nu stiu incotro sa se indrepte. Taurii, de asemenea, devin radicali, intransigenti: ori alba, ori neagra!

Gemenii au probleme, ca de obicei, in relatia de cuplu. Acesti nativi sunt sfatuiti sa-si petreaca ziua in singuratate, pentru a evita orice conflicte.

Racii sunt favorizati, cel putin pe 1 iunie. Au o zi libera in care sunt sfatuiti sa aiba grija de propriul trup, sanatatea fiind cea care le-a provocat probleme in ultima vreme.

Vezi horoscopul complet al zilei de 1 iunie!



"Verdict" in dosarul "Socrate vs. Zeii": Filosoful, nevinovat dupa 2.500 de ani de la moartea sa... Un medic roman l-a tinut 10 zile "beat" pe Adolf Eichmann...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x