Antena Căutare

VIDEO! Horoscop: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 9 mai!

Cristina Demetrescu a prezentat, la Acces Direct, horoscopul zilei de 9 mai. In sfarsit, dupa o perioada marcata de instabilitate, ne vom regasi linistea.

Pe 9 mai sunt doua planete care pasesc in semne de pamant. Mercur, dupa luni intregi de pendulare, trece pe semnul taurului, iar Luna pe capricorn. Practic, se anunta o revenire la ritmul nostru natural. Vom avea mai multa rabdare si ne vom recapata logica. Seriozitatea este cuvantul de baza, cel putin pentru ziua de 9 mai.

Chiar daca aceasta stare nu va dura prea mult, dupa spusele Cristinei Demetrescu, multe probleme isi vor gasi rezolvarea.

In sfarsit, berbecii vor ajunge la concluzia ca "vorba lunga e saracia omului", in timp ce pentru tauri se anunta o perioada de vacanta, in care se vor simti satisfacuti si multumiti.

Situatia este ceva mai tensionata, insa, pentru gemeni. Nativii din aceasta zodie vor simti o nevoie de izolare, pe care si-o vor manifesta sub diferite forme.

Vezi horoscopul complet al zilei de 9 mai!



foto: yourhoroscopesonline.com

VIDEO! Mexic: Talk-show politic, cu ochii in decolteul asistentei... A incercat sa isi impresioneze prietenii, insa a ajuns la terapie intensiva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x