Antena Căutare

Magda Catone, mărturisiri dureroase despre chinul prin care a trecut: „A fost ca o penitenţă pentru mine, timp de 13 ani”

Magda Catone a făcut o mărturisire surprinzătoare. A trecut prin 13 ani de chin. A făcut tot ce i-a stat în putinţă să aducă pe lume un copil. Şi a reuşit.

Magda Catone a făcut o mărturisire surprinzătoare. A trecut prin 13 ani de chin. A făcut tot ce i-a stat în putinţă să aducă pe lume un copil. Şi a reuşit.

Dar, acum, actrița a povestit despre perioada lungă și dificilă prin care a trecut pentru a se bucura de meseria de mamă.

Cred că este menirea femeii să aducă un copil pe lume. A fost ca o penitenţă pentru mine, timp de 13 ani. Am făcut şi tratamente. În momentul în care am rămas însărcinată am început să merg mai lin în cariera mea. La 4 luni de sarcină m-am oprit, n-am mai jucat. Cred că merită să ai grijă în timpul sarcinii la ce mănânci, la cum trăieşti, pentru că o viaţă întreagă vei avea asta în faţă".

Este oficial! Se dezlănțuie urgia albă peste România! Când încep ninsorile și care sunt zonele afectate... Ce declarație frumoasă i-a făcut Miley Cyrus iubitul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x