Antena Căutare

Un tânăr de 33 de ani, bucătar pe Fregata Mărășești, a murit după ce s-a scufundat în apă pentru a culege rapane

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Constanța, care lucra ca bucătar pe Fregata Mărășești, și-a pierdut viața miercuri, după ce a intrat în apă pentru a culege rapane. 

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Constanța, care lucra ca bucătar pe Fregata Mărășești, și-a pierdut viața miercuri, după ce a intrat în apă pentru a culege rapane.

Azi, în jurul orei 12.30, prin apel 112, pompierii din Constanța au fost solicitati să intervenină pentru scoaterea din apă a unei persoane, în zona digului de sud din Năvodari. La fața locului s-au deplasat pompierii militari cadrul Stației Midia cu o autospecială cu modul de prim ajutor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Tragedie pe Dunăre: șapte morți și 19 dispăruți după ce un vas s-a scufundat!

În ciuda eforturilor susținute ale pompierilor paramedici și a medicilor de pe elicopterul SMURD, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, acesta fiind declarat decedat.

Ulterior, în urma anchetei, oamenii legii au stabilit că bărbatul era bucătar pe Fregata Mărășești și ar fi murit după ce s-ar fi scufundat pentru a culege rapane.

Citește și: Tragedie în Niger! Peste 58 de morți și 37 de răniți au murit după ce niște hoți au încercat să fure combustibil dintr-o cisternă

Acum, oamenii legii de la Poliția Transporturi Maritime anchetează cazul, urmând a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.

Alexandra, o fată de 15 ani, a fugit de acasă! Bunica fetei e disperată: ”Nu mai știu nimic de ea de patru zile!” ... 7 reguli pentru a evita amenzile în folosirea casei de marcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x