Antena Căutare

Cum erau păcăliți șoferii români la pompă! Clientul unei benzinării a filmat totul și a arătat dovada

Un client furios a filmat momentul în care șoferii erau păcăliți la pompă. Benzinăria a fost amendată de cei de la ANPC.

imagine cu o pompa dintr-o benzinarie
Imaginile surprinse de șoferul păcălit au devenit virale | sursa foto: Shutterstock

Recent, un șofer a scos la iveală faptul că la o benzinărie din Prahova, clienții sunt „furați” la pompă. Omul a filmat totul și a arătat dovada, iar imaginile au devenit virale într-un timp extrem de scurt. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, iar ANPC a aplicat sancțiuni.

Cum erau șoferii păcăliți la pompă, la o benzinărie din Prahova. Imaginile cu dovada au stârnit revolta românilor

Câțiva șoferi români au observat, în timp ce alimentau rezervoarele mașinilor, un detaliu neobișnuit la ecranul de la pompă. Astfel, oamenii și-au dat seama că sunt „furați” la benzină și s-au revoltat. Unul dintre ei a decis să facă totul cunoscut, așa că a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a filmat totul, ca să arate dovada.

Citește și: Ce buton din mașină trebuie să apeși ca să consumi mai puțină benzină și motorină. Trucul dezvăluit de specialiști

Clipul a fost apoi trimis către redactia observatorulph.ro și n-a durat mult până ce Autoritarea Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) s-a sesizat și a aplicat sancțiuni.

Potrivit informațiilor, se pare că este vorba despre o stație RBC de pe DN 1A din localitatea Boldești Scăeni. Așa cum se poate observa și în imagini, pompa înregistra un consum de 2,28 lei în momentul în care era ridicat pistolul de benzină, deși alimentarea propriu-zisă nu începuse încă.

Cei de la Observatorul Prahovean au reclamat fapta și ulterior au publicat și răspunsul primit.

„(…) Cele relatate de dumneavoastră se confirmă drept pentru care pompele cu afișaj eronat au fost oprite temporar din uz până la remediere deficiențe și operatorul economic a fost sanțcionat contravențional conform prevederilor legale”.

Cei de la Autoritarea Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au amendat benzinăria în cauză cu suma de 200.000 de lei.

Urmărește aici clipul video cu dovada.

Cresc prețurile la motorină și benzină în 2024. Cât vom plăti pentru combustibil începând cu 1 ianuarie

Anul 2024 vine cu vești neplăcute pentru șoferii români. Asta pentru că se pregătesc noi scumpiri la carburanți începând cu 1 ianuarie. O ajustare a accizelor va impacta direct costul pe litru atât pentru benzină, cât și pentru motorină. Iată cât vor plăti șoferii pentru a alimenta începând cu 1 ianuarie 2024. Prima ajustare va fi resimțită încă din prima zi a anului, când acciza va crește și va adăuga 6 bani la fiecare litru de combustibil.

Nu este singura creștere a prețurilor la motorină și benzină din 2024. Conform planului, costul combustibilului va suferi încă două creșteri în 2024, în lunile aprilie și iulie.

Un doodle special de la Google marchează ziua de 15 ianuarie 2024. Ce semnificație are și unde apare... O femeie de 80 de ani din Bacău a sunat la Poliție ca să îi fie aduse medicamentele de la farmacie. Ce răspuns au dat po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x