Antena Căutare

Cutremur cu magnitudine 5.9, la o adâncime de 10 km. Ce avertizează specialiștii

Cutremur cu magnitudine 5.9, la o adâncime de doar 10 kilometri a fost înregistrat în apropiere de Vestul Australiei, arată Centrul Seismologic Euro-Mediteranean.

Cutremur cu magnitudine 5.9, la o adâncime de 10 km. Ce avertizează specialiștii
cutremur 5.9 grade richter

Cutremur cu magnitudine 5.9, la o adâncime de doar 10 kilometri a fost înregistrat în apropiere de Vestul Australiei, arată Centrul Seismologic Euro-Mediteranean.

Cutremurul s-a produs la ora 14h26min UTC (oră locală 22h26min), iar datele mai arată că epicentrul seismului a fost localizat în apropierea zonei de coastă din Vestul Australiei, la 1007 km Nord de Perth.

Cutremur 5.9 grade. Seismul s-a produs la adâncimea de 10 km și a avut magnitudinea de 5,9 grade pe scară bazată pe moment.

Cutremur 5.9 grade. Seismul a fost resimțit mai intens în zona de coasta din apropierea epicentrului, dar a fost raportat că fiind resimțit și în clădirile mai înalte din Perth. Momentan, nu au fost raportate pagube și nu a existat risc de tsunami.

Și în România, cutremurele s-au ținut lanț în luna decembrie. Nu mai puțin de 18 seisme au fost înregsitrate în România, în luna decembrie 2018.

A fost ca pe vremea lui Ceaușescu! Oamenii din Lugoj au îngheţat în case şi au stat la cozi de sute de metri să-şi facă ... Cod galben de ninsori abundente! Județele în care stratul de zăpadă va depăși zece centimetri, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x