Antena Căutare

Directorul de la Matei Balș laudă un interviu, în exclusivitate, realizat pentru Antena 1: "Italianul a venit bolnav în România, autoritățile n-au reușit să afle! Mă bucur că am avut aceste declarații"

Italianul care a răspândit coronavirusul în România a ajuns în țara noastră cu simptome de febră! Este declarația făcută de Cesare Emendatori, într-un interviu realizat în exclusivitate pentru Observator, care demontează toate cele spune de autoritățile din țara noastră. Managerul Institutului Matei Balș din Capitală a lăudat, într-o conferință de presă, echipa Antenei 1 care a reușit să afle informații importante pentru anchetă. Lucru pe care polițiștii și anchetatorii nu l-au făcut, admite Adrian Streinu Cercel.

Managerul de la Matei Balș, Adrian Streinu Cercel, a lăudat inițiativa reporterului Sonia Simionov de a lua legătura cu italianul bolnav de coronavirus, prin care a reușit să afle că bărbatul a avut primele simptome de boală imediat ce a ajuns în țara noastră.

Italianul cu Covid-19 a stat trei zile în casă, în România, din cauza febrei mari

Mai mult, acesta a spus că a stat trei zile în care, temperatura îi depășea 39 de grade. Nici gând de partide de vânătoare sau alte activitățile care să-l fi plasat în grupuri mari de oameni. Întrebat de jurnaliști dacă autoritățile au aflat sau nu că bărbatul s-a simțit rău la scurt timp după ce a ajuns în județul Gorj, Streinu Cercel a admis că nu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Italianul bolanv de coronavirus demontează declarațiile autorităților din România

Italianul infectat cu Covid-19 nu a fost la nicio partidă de vânătoare, așa cum s-a spus, ci a stat mai mult în casă, întrucât prezenta simptome de boală.

Întrebat dacă a avut febră înainte să vină în România, bărbatul de 71 de ani a răspuns clar: "Nu, căci altfel mergeam la spital. Am început să am febră marți seara, când am ajuns în România!"

Prima școală închisă în România din cauza coronavirusului. O elevă întoarsă din Italia ar putea fi infectată cu Covid-19... Ultimele informații despre coronavirus în România. Aproape 200 de persoane sunt în carantină, iar alte peste 8.000 sunt ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x