Antena Căutare

Doliu în presa din România. La doar 27 de ani, jurnalista Alina Mohor a murit în somn

Jurnalista Alina Mohor, de la publicația Gorj Domino, a încetat din viață, la doar 27 de ani. Tânăra a fost diagnosticată, în 2016, cu o tumoră în zona craniană.

Jurnalista Alina Mohor, de la publicația Gorj Domino, a încetat din viață, la doar 27 de ani. Tânăra a fost diagnosticată, în 2016, cu o tumoră în zona craniană, scrie libertatea.ro.

Recent, revenise la muncă, de câteva luni, starea ei de sănătate îmbunătățindu-se. Alina Mohor era absolventă a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

Jurnalista ar fi fost găsită fără suflare de către familie. Moartea sa a provocat durere pentru familie, dar și pentru colegii de la publicația online la care aceasta lucra.

Avertizare meteo! Codul portocaliu de vreme rea, prelungit până marți dimineață... Gest revoltător! O cățelușă și cei cinci puii ai ei, legați într-un sac și lăsați să se înece, în râul Argeș: "Am g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x