Antena Căutare

Mesaj emoționant pe chitanța de la un restaurant tip fast-food. Ce a putut să scrie femeia

O femeie din Tennessee a avut parte de un moment unic în timp ce aștepta la un drive al fast food-ului McDonald's. Aceasta dorea să îi cumpere micul dejun copilului său, însă a fost surprinsă de un gest de bunătate al unei femei.

O femeie din Tennessee a avut parte de un moment unic în timp ce aștepta la un drive al fast food-ului McDonald's. Aceasta dorea să îi cumpere micul dejun copilului său, însă a fost surprinsă de un gest de bunătate al unei femei.

După ce a comandat micul dejun pentru copilul său, mămica s-a apropiat de geamul unde trebuia să achite, însă a fost uimită când a aflat ce a făcut femeia din fața acesteia.

Heidi Goforth, a postat pe Facebook că femeia din fața ei i-a plătit micul dejun, deși acesta a fost un gest minunat, motivul pentru care femeia a făcut acest lucru este și mai uimitor. Fiul acesteia este membru al forțelor aeriene și nu are ocazia să îi cumpere mâncare.

„Bună dimineața! Tocmai mi s-a întâmplat asta. Mi-a atins inima atât de mult! Îmi cumpăram micul dejun pentru fiul meu de la McDonald's, iar doamna dulce din fața mea a plătit pentru masa mea. Mă rog să-ți vezi fiul în curând! Are noroc să aibă o mamă care îl iubește atât de mult! Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și pe el! Spune-i „mulțumesc” pentru serviciul său. ” , a postat femeia pe contul personal de Facebook.

Vezi postarea aici

Caryn Scherm Hill, mama a cărui fiu este plecat a răspuns postării cu mesajul: „A fost plăcerea mea. Bunătatea poate crea un astfel de val de emoție. Ce deosebit ai primit micul dejun pentru fiul tău! ” . Aceasta a adăugat „Sotul meu mi-a trimis un mesaj în timp ce lucram de noapte. Am plâns ca un copil când am citit comentariile de la tine și de la alții! Nu trece nici o oră fară să nu ne gândim la fiul nostru. El va râde când va citi asta. ”

De obicei, cel mai frumos lucru care se poate întâmpla este să primești un McNugget în plus. Totuși întâmplarea a fost una emoționantă.

Inspectorii ANAF au făcut 17 sesizări penale pentru români cu venituri suplimentare nedeclarate de 20 milioane euro... Ministrul interimar MAI a cerut o analiză a conducerii Inspectoratelor de poliţie judeţene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x