Antena Căutare

Gorj: Un elev a pulverizat spray iritant cu ardei iute in clasa, pentru ca profesoara i-a certat prietenul

A fost panica intr-un liceu din Gorj! Elevii unei clase au fost evacuati dupa ce in sala a fost pulverizat spray iritant cu ardei iute.

Nu mai puteau sa respire. Ii usturau ochii si gatul. Tusea ii ineca asa ca, au rupt-o la fuga. Asta se intampla in ultimele minute din ora de engleza dupa ce chiar unul dintre elevi a pulverizat spray cu ardei iute.

“Pe sub banca a dat. Si nu am observat exact momentul cand a dat sau ce a vrut sa faca cu spray-ul”, a declarat chiar profesoara de limba engleza, Crenguta Ciobanu.

N-a mai avut nevoie de raspuns. A simtit repede pe propria piele de ce fugeau elevii. Atunci cand a simtit mirosul de ardei iute, puternic iritant, si-a dat seama ca trebuie sa iasa repede din clasa.

Totul s-ar fi intamplat pentru ca profesoara a indraznit sa-l atentioneze pe elev sa fie atent la ore si sa nu mai asculte muzica. Baiatul a ripostat. I-a vorbit urat, iar ulterior prietenul lui a trecut la fapte.

Profesoara s-a dus direct in cancelarie. Conducerea liceului a chemat Politia. Cei doi elevi au fost sanctionati in baza legii 61, cu amenzi in valoare de 2.000 de lei.

Nici dascalii nu i-au mai iertat. Avand in vedere ca acestia nu se aflau la prima abatere, consiliul profesoral a luat decizia de a ii exmatricula pe cei doi elevi.

Judecatorii au amanat decizia in cazul Dosarului Terenurilor MApN, in care este implicat Gigi Becali, pana pe 26 februar... Medicii din Timisoara i-au salvat viata unui tanar, dupa ce i-au montat un plaman artificial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x