Antena Căutare

S-a prăbușit cu parapanta, în prima seară de relaxare a măsurilor! Rudele sale, martorii cumplitului accident: „A avut mare noroc!”

S-a ales cu o fractură de bazin, după ce a pierdut controlul în timpul unui zbor cu parapanta şi s-a prăbuşit. Omul îşi dorea să marcheze într-un mod inedit relaxarea restricţiilor. Medicii spun că e norocos că a scăpat cu viaţă.

Un bărbat din Maramureş s-a ales cu o fractură de bazin, după ce a pierdut controlul în timpul unui zbor cu parapanta şi s-a prăbuşit.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a vrut să profite de prima seară de libertate şi să se dea cu parapanta. Însă nu a mai putut stăpâni aparatul şi s-a prăbuşit. Era puţin trecut de ora 21 când s-a întâmplat accidentul, undeva între localitățile Cernești și Fânațe.

Citește și:

Marcel Vela, reacție fermă după prima zi de relaxare a măsurilor. Ce trebuie să se întâmple, în perioada următoare: „Bătălia cu noul coronavirus nu a fost câştigată”

În momentul în care familia lui nu a mai putut lua legătura cu acesta, a dat alarma la 112.

Rudele i-au ghidat pe salvatori către zona respectivă. Ştiau că aici obişnuia să să vină cu parapanta.

Bărbatul a avut noroc că a scăpat cu viaţă. S-a ales însă cu răni destul de grave.

Citește și:

Ministrul de Finanțe, declarații noi despre austeritate și tăierea salariilor. Anunțul făcut de Florin Cîțu: „Criza de acum nu se compară cu cea din 2010”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a primit îngrijiri medicale în ambulanţă, iar apoi a fost transportat la spitalul din Baia Mare.

A evadat din închisoare și a terorizat două comune! „Haiducul Onorel” a fost prins de o mână de săteni și predat Poliție... Se cer măsuri noi, după prima zi de relaxare! Ce greșeală uriașă au făcut românii? Alexandru Rafila: „Sunt îngrijorat. T...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x