Antena Căutare

Un livrator și-a insultat clienta, după ce i-a adus comanda și a primit un bacșiș mic. Ce a făcut femeia când l-a auzit

Clienta jignită a postat un filmuleț pe o platformă socială, arătându-le internauților cum un livrator de pizza nu a fost impresionat de bacșișul primit.

livrator pizza Galerie
Un livrator și-a insultat clienta, după ce i-a adus comanda și a primit un bacșiș mic. Ce a făcut femeia când l-a auzit | Captură foto TikTok

Lacey Purciful a postat un videoclip pe TikTok, arătând cum un curier i-a livrat pizza acasă, însă când a primit bacșișul de 25% din total a făcut un gest neașteptat.

Citește și: Un bărbat și-a comandat pui crocant, dar când a deschis punga a rămas uluit. Peste ce a putut să dea

Un livrator și-a insultat clienta, după ce i-a adus comanda și a primit un bacșiș mic. Ce a făcut femeia când l-a auzit

Livratorul de pizza a fost concediat imediat, după ce conducerea firmei la care lucra a văzut filmulețul care a ajuns viral în mediul online.

Imaginile l-au surprins pe curier livrând o pizza de 20 de dolari, dar părând mai puțin impresionat de bacșișul lui de cinci dolari.

Lacey Purciful a postat videoclipul pe TikTok, arătând cum șoferul de la DoorDash pe care l-a identificat drept Corey i-a livrat cina acasă, notează Dailystar.co.uk.

Imaginile îl arată pe tipul care livrează pizza și îi spune femeii: „Vreau doar să spun că ai o casă drăguță, comparativ cu un bacșiș de 5 dolari”.

Lacey i-a răspuns „bun venit” înainte ca șoferul să spună „Du-te naibii!” și să iasă din cadru.

Clipul, postat pe contul de TikTok al lui Lacey, avea subtitrarea: „Cât ar trebui să dau bacșiș pentru o comandă 20 de dolari”.

Citește și: O femeie și-a comandat mâncare, dar când livratorul i-a adus punga a făcut o descoperire uluitoare. Peste ce a dat

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile la videoclip au apărut imediat, mulți și-au exprimat neîncrederea față de comportamentul bărbatului și mulți au crezut că 5 dolari sunt mai mult decât generoși.

„Bănuiesc că se aștepta să-i dai casa drept bacșiș”, a scris un internaut.

„Haha, cinci dolari la 20 de dolari înseamnă 25%, trebuie nu numai să-și învețe manierele, ci și să învețe MATEMATICĂ”, a scris un altul.

„Mi-ar fi frică să mănânc comanda după această interacțiune. E atât de nepoliticos”, a spus un al treilea.

Alții au spus că „5 dolari pentru o pizza de 20 de dolari pare generos”, deoarece altcineva a spus că ar fi dat bacșiș de 2 dolari, deoarece „nu conduce o organizație de caritate”.

Un fost șofer de livrare a spus, de asemenea, că cei cinci dolari pentru o pizza de 20 sunt un „bacșiș solid”.

Mulți fani i-au sugerat femeii să-l denunțe pe individ conducerii și să-i anuleze bacșișul. Ea a răspuns că a încercat, dar aplicația nu i-a permis.

„Am încercat, dar aplicația nu m-a lăsat să o șterg. Oricum avea nevoie de el (n.r. bacșiș), sper că îl folosește cu înțelepciune”, a spus Lacey.

Cu toate acestea, un comentator a întrebat: „Vă rog să-mi spuneți că a fost concediat”.

La care ea a răspuns: "Da, au făcut-o!! Tocmai mi-au trimis e-mail!!"

Un purtător de cuvânt al DoorDash a declarat pentru Daily Mail: „A cere cu respect un bacșiș este acceptabil, dar abuzul sau hărțuirea nu este niciodată acceptabil.

L-am dat afară pe acest curier de pe platforma noastră și am contactat clientul.

Regulile noastre există pentru a ne asigura că toți cei care folosesc platforma noastră - Dashers, clienți, comercianți - au o experiență sigură și plăcută.

Ne așteptăm ca toată lumea să-i trateze pe ceilalți cu respect și ne vom aplica regulile în mod corect și consecvent”, a transmis purtătorul de cuvânt al firmei.

Prima demisie în cazul azilelor de bătrâni. Românii au început o mișcare “Toți știau”. Cazul care a tulburat țara... (P) Tu știi cât de importantă este folia cu bule pentru protejarea coletelor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x