Antena Căutare

Un tanar din Galati a gasit doi gandaci intr-un sandvis

Un tanar din galati a gasit in sandvisul cumparat de la un magazin, pe langa snitel, cascaval, ketchup si sos de maioneza si doi gandaci.

Barbatul a muscat doua guri din sandvis inainte sa descopere insectele. S-a intors la magazinul de unde l-a cumparat si i-a aratat vanzatoarei gandacii, dar aceasta i-a spus ca magazinul nu este de vina.

Suparat ca nu a gasit intelegere din partea vanzatoarei, tanarul a mers la un salon de infrumusetare din apropiere si a sunat la Oficiul pentru Protectia Consumatorului (OPC).

Si alti galateni s-ar fi plans ca au gasit gandaci in sandvisurile cumparate de la acelasi magazin. OPC si Directia de Sanatate Publica au deschis o ancheta, iar magazinul risca sa fie inchis daca se va demonstra ca angajatii acestuia au fost de vina pentru prezenta gandacilor in produsul alimentar.

Bucuresti: Un copil de cinci ani, strivit de un zid de caramida... Sapte masini au fost incendiate in Botosani in numai o luna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x