Antena Căutare

Real Madrid 0-1, în amicalul cu Tottenham

Real Madrid a fost învinsă, marţi, cu scorul de 1-0 (1-0), de Tottenham, într-un meci amical desfăşurat la Munchen, în cadrul Audi Cup.

Harry Kane a marcat golul vicecampioanei Europei, în minutul 22. Tottenham a dominat şi mai putea marca, dar Keylor Navas a apărat foarte bine.

Echipa lui Zinedine Zidane a înregistrat o remiză, scor 2-2 cu Arsenal Londra (madrilenii au câştigat la penaltiuri) şi a pierdut cu 1-3, cu Bayern Munchen, şi cu 3-7, cu Atletico Madrid, în meciurile amicale din această vară.

Madrilenii mai joacă partide de pregătire cu Salzburg, la 7 august, şi cu Roma, la 11 august, înaintea debutului în LaLiga, în 17 august, în deplasare, cu Celta Vigo.

Sursa : news.ro

Carpathian MTB Epic: Peste 220 de ciclişti din întreaga lume s-au înscris... CFR Cluj s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Următorul adversar este Celtic Glasgow...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x